Testimoniale Angajati.

Parerile angajatilor Valoris despre mediul de lucru

Customer service

Cum este sa lucrezi la Valoris

Iata ce cred colegii despre Valoris:

La Valoris mi-am gasit primul job si nu numai, am gasit oameni minunati, o atmosfera pozitiva si cel mai presus, am legat prietenii de durata. Acestea sunt cateva din motivele pentru care sunt aici de 5 ani and counting.
Cristina D.
Recomand compania pentru dezvoltare personala si profesionala. De asemenea, mediul de lucru este foarte placut, format din profesionisti care alcatuiesc echipe unite in care exista intelegere si stabilitate.
Bogdan M.
Ai posibilitatea sa te dezvolti, esti rasplatit bine pentru munca, mediul de lucru e foarte ok.
Alexandru I.
Aici am invatat sa gandesc „out of the box” si sa am incredere in mine si in ideile mele.
Valentin D.
Se desfasoara repede procesul de recrutare, selectie si testare in cadrul companiei, e practic si confortabil.
Corina B.
Mediul de lucru este antrenant si plin de provocari, motiv pentru care invat ceva nou constant si nicio zi nu seamana cu cealalta.
Teodora M.
Colectivul este placut, training-ul de proiect mi s-a parut foarte bun, programul este flexibil. Salariul este adecvat si este un job bun de inceput.
Dan G.
O experienta plina de aventura, noutate, zambete si distractie. De asta avem parte la fiecare eveniment organizat de firma iar acestea nu sunt putine deloc (team building-uri cel putin 2 pe an, Olimpiada , Halloween, Christmas party, diverse alte concursuri)
Alexandra M.
Experienta mea în Valoris este una foarte buna. Am învățat foarte multe lucruri de când sunt aici, am cunoscut oameni care ma sprijină și îmi oferă suport. Îmi place ca în cadrul companiei exista diverse modalități de motivare, îmi place ca exista concursuri lunare legate de activitate și nu numai, concursuri care ne testează creativitatea. Recomand tuturor compania Valoris pentru o cariera de succes.
Iuliana N.
Increderea in sine este primul pas catre succes, iar timpul petrecut la Valoris imi confirma acest lucru. Colegii, mediul dinamic de lucru si managementul apropiat de angajati au contribuit la evolutia mea profesionala.
Giuliano M.

Verifica lista pozitiilor deschise

Verifica daca te potrivesti profilului de candidat pe care il cautam si aplica online

 

Back to Top