Clientii Nostri.

O parte dintre cei 45+ de clienti ai Valoris

Valoris Center este un furnizor de servicii BPO cu un portofoliu de peste 45 de clienti de top care activeaza in mai mult de 8 industrii diferite.

Finance

Livram solutii de contact center institutiilor bancare si nebancare pentru gestionarea interactiunilor cu clientii, collection sau pentru campanii de loyalty & retention.

Auto

Ajutam clientii din  industria auto sa masoare satisfactia clientilor sau sa tina permanent legatura cu clientii lor in etapele post-vanzare.

IT

De la suport IT, pana la campanii de loializare si retentie, Valoris contribuie la procesul de dezvoltare pentru clientii sai 

Retail & e-commerce

Preluare comenzi, up-selling si cross-selling sau asistenta post-vanzare sunt doar cateva dintre serviciile pe care le oferim clientilor din industria retail.

Utilitati

Preluarea deranjamentelor 24/7  sau survey-uri de satisfactie pentru clienti existenti. Sunt doar cateva dintre serviciile oferite in domeniul utilitatilor.

Pharma

Valoris pune la dispozitia unor nume importante din domeniul Pharma agenti cu un nivel ridicat de pregatire, calificati pentru activitatea pe proiecte complexe.

Banking

Mentinem o comunicare optima cu fiecare client prin servicii customer suport oferite in regim 24/7 via telefon, e-mail sau chat, campanii de informare, lead generation si telesales.

Media

Valoris ofera partenerilor din acest domeniu support tehnic in timp real, via telefon si mail si oferind acestora un infoline disponibil in sistem.

Aviation

Oferim companiilor din domeniu servicii de customer support, infoline dar si de management a situatiilor de urgenta.

Health Care

Furnizam comapniilor din domeniu servicii de infoline si customer support pentru utilizatorii finali, de la operatiuni de activare/blocare a cardurilor replatite pana la informatii cu privire la accesul si utilizarea platformei online.

Telecom

Printre serviciile oferite companiilor din Telecom se numara customer support, infoline, campanii de loyalty si retention dar si telephone surveys si payment reminder.

Business Support Services

Furnizam companiilor din domeniu servicii de infoline si customer support pentru utilizatorii finali.

Travel&Tourism

Specialistii Valoris asigura prompt o gama larga de servicii de inalta calitate, de la customer service la servicii de back-office, adaptate la specificul industriei Travel&Tourism.

Solicita oferta de pret Valoris

Raspundem solicitarilor in maximum 4 ore lucratoare

Back to Top