Clientii Nostri.

O parte dintre cei 45+ de clienti ai Valoris

Valoris Center este un contact center generalist cu un portofoliu de peste 45 de clienti de top care activeaza in mai mult de 6 industrii diferite.

Finance

Livram solutii de contact center institutiilor bancare si nebancare pentru gestionarea interactiunilor cu clientii, collection sau pentru campanii de loyalty & retention.

Auto

Ajutam clientii din  industria auto sa masoare satisfactia clientilor sau sa tina permanent legatura cu clientii lor in etapele post-vanzare.

IT/Telecom

De la suport IT, pana la campanii de loializare si retentie, Valoris contribuie la procesul de dezvoltare pentru clientii sai 

Retail

Preluare comenzi, up-selling si cross-selling sau asistenta post-vanzare sunt doar cateva dintre serviciile pe care le oferim clientilor din industria retail.

Utilitati

Preluarea deranjamentelor 24/7  sau survey-uri de satisfactie pentru clienti existenti. Sunt doar cateva dintre serviciile oferite in domeniul utilitatilor.

Pharma

Valoris pune la dispozitia unor nume importante din domeniul Pharma agenti cu un nivel ridicat de pregatire, calificati pentru activitatea pe proiecte complexe.

Solicita oferta de pret Valoris

Raspundem solicitarilor in maximum 4 ore lucratoare

Back to Top