Despre Valoris Center.

Servicii de Business Process Outsourcing

Valoris / Despre Valoris Center

De la Start-up la Business de Succes

Sediu Valoris BucurestiCu o experienta de peste 10 ani, Valoris Center este o companie cu capital 100% romanesc care activeaza pe piata serviciilor de BPO.

Povestea Valoris incepe in 19 aprilie 2006, atunci cand am efectuat primul apel. De atunci am crescut continuu, ne-am specializat in gestionarea eficienta a interactiunilor cu clientii si am dezvoltat noi proceduri de lucru, in incercarea de a ne adapta cat mai bine nevoilor fiecarui proiect in parte.

Am continuat sa crestem si sa dezvoltam portofoliul serviciilor oferite, asa incat in ciuda climatului economic dificil din perioada 2008 – 2012, Valoris a raportat rezultate financiare pozitive de la an la an. Simultan, am depus eforturi pentru obtinerea certificarilor de calitate.

Solicita oferta de pret Valoris

Raspundem solicitarilor in maximum 4 ore lucratoare

In plus, am continuat sa investim in tehnologie pentru cresterea redundantei sistemelor noastre, asa incat disponibilitatea serviciilor noastre sa nu sufere, indiferent de gravitatea situatiilor intampinate de factori si furnizori externi.

In anul 2014 am depasit pragul de 300 de angajati, fiecare dintre ei fiind pregatiti sa respecte standardele Valoris privind calitatea si profesionalismul interactiunilor cu clientii. Agentii call center lucreaza in program 24/7 si sunt in masura sa raspunda solicitarilor clientilor in limba romana si in 7 limbi de circulatie internationala.

Back to Top