Recrutare si leasing de personal.

Servicii complete de resurse umane

Valoris / Recrutare si leasing de personal

Cerintele tot mai mari ale mediului de afaceri actual si diversitatea abilitatilor necesare viitorilor angajati impun identificarea candidatului ideal de la prima incercare, de fiecare data. Fie ca vorbim de principalii jucatori din piata sau de companii mici si medii, Valoris HR face toti pasii necesari pentru a se asigura ca omul potrivit obtine job-ul potrivit.

Servicii de Recrutare si Selectie

Valoris Center va ofera servicii de recrutare adaptate nevoilor actuale ale companiei dumneavoastra, indiferent de specificul activitatii sau de industria in care activati.

Fie ca aveti nevoie de un angajat temporar sau de un colaborator pe perioada nedeterminata, noi va ajutam sa ocupati posturile vacante cu specialisti care sa corespunda profilului cautat de dumneavoastra.

Studiem toate particularitatile business-ului pe care il coordonati astfel incat sa intelegem cat mai bine ce tip de profesionisti cautati. Pornind de la aceste informatii, recruiter-ii nostri identifica, intervieveaza si evalueaza cei mai potriviti candidati, intr-un mod rapid si cost-effective.

Recrutare si training personal Contact Center

Sa gasesti si sa pregatesti profesionisti in servicii de customer care este un proces care consuma timp si resurse pretioase pentru o companie care nu ofera astfel de servicii, dar pentru care externalizarea completa a acestora nu este o solutie viabila. Valoris vine in sprijinul acestor companii, oferindu-le posibilitatea de a contracta personal detasat la sediul clientului pentru departamentul de customer service.

Inchiriere Agenti Call Center

Putem furniza agenti call center cu abilitati de comunicare dobandite in timpul trainingului asigurat de Valoris, iar in functie de complexitatea proiectului, agentii pot avea cunostinte tehnice sau competente lingvistice speciale.

Inchiriere Personal Adiacent

Fie ca este vorba de team-leaderi, analisti de calitate sau specialisti in raportare, departamentul de relatii cu clientii poate beneficia de experienta Valoris de peste 11 ani in domeniul activitatii de contact center.

Solicita oferta de pret pentru inchiriere personal

Raspundem solicitarilor in maximum 4 ore lucratoare

Young woman giving help as a customer service employee

 

Back to Top