Misiune si Valori.

Misiune si Valoris

Misiunea Valoris

Misiunea Valoris Center este de a asigura excelenta in construirea si dezvoltarea serviciilor de outsourcing.

Cu spirit inovator si experienta dovedita, dezvoltam relatii de business pe termen lung, atat pentru clientii, cat si pentru angajatii nostri.

Actionam pentru a garanta siguranta persoanelor, cu un profund respect pentru mediul inconjurator si in sprijinul comunitatii, cu angajamentul de a forma cat mai multi tineri in arta comunicarii eficiente.

Incepand cu echipa noastra manageriala si continuand cu profesionistii in tehnologie si comunicare, fiecare reprezentant Valoris contribuie la promovarea obiectivelor afacerii dumneavoastra.

Valorile Noastre

  • Excelenta – Excelenta serviciilor defineste modul in care gandim si actionam. Se reflecta in raspunsuri prompte, comunicare sustinuta si garantia unei experiente excelente pentru client de fiecare data. Este angajamentul fata de partenerii nostri.
  • Inovatie – Pentru noi, inovatia este strans legata de performanta. Investim constant in cresterea eficientei, productivitatii si a calitatii serviciilor. Dezvoltarea sustinuta ne permite sa raspundem oricarei provocari venita din partea mediului de afaceri si a pietei.
  • Relaxare – Stim ca orice membru al echipei noastre este mai eficient atunci cand este fericit si multumit de mediul in care isi desfasoara activitatea. Investim constant in crearea unui mediu de lucru creativ si echilibrat.
  • Integritate – Respectam intotdeauna angajamentul asumat fata de clientii care ne-au acordat increderea lor. Integritatea sta la baza modului in care ne desfasuram activitatea si reprezinta o garantie a echitabilitatii, transparentei si a respectului, atat fata de partenerii de afaceri, cat si fata de membrii echipei noastre.

Solicita oferta de pret Valoris

Raspundem solicitarilor in maximum 4 ore lucratoare

Back to Top