Misiune si Valori.

Misiune si Valoris

Misiunea Valoris

Valoris are misiunea de a construi si dezvolta servicii profesionale, inovatoare si personalizate de Contact Center pentru a livra excelenta in domeniul relatiilor cu clientii. Noi aducem valoare pe piata de Contact Center in avantajul si servind nevoile clientilor, in spiritul competitivitatii si al asteptarilor tuturor celor care interactioneaza cu noi. Actionam pentru a garanta siguranta persoanelor, cu un profund respect pentru mediul inconjurator si in sprijinul comunitatii, cu angajamentul de a forma cat mai multi tineri in arta comunicarii eficiente.

Incepand cu echipa noastra manageriala si continuand cu profesionistii in tehnologie/comunicare, fiecare reprezentant Valoris contribuie la promovarea obiectivelor afacerii dumneavoastra.

Prin excelenta oferita in servicii de contact center, misiunea noastra este sa va sprijinim in dezvoltarea afacerii dumneavoastra, devenind astfel un partener de incredere pe termen lung.

Valorile Noastre

  • Adaptabilitate – Suntem flexibili si oferim solutii adaptate fiecarui client, actionand cu rigurozitate in interesul nevoilor si obiectivelor sale

  • Dezvoltare Continua – Construim responsabil, crestem sustenabil si oferim clientilor nostri certitudinea unui parteneriat stabil.

  • Stabilitate – Investim in crearea unui mediu favorabil dezvoltarii permanente a angajatilor, proceselor si cunostintelor la nivel de companie, in vederea cresterii performantelor

  • Integritate – Cu angajamentul nostru pentru excelenta si integritate, fiecare membru al echipei noastre este orientat catre consolidarea relatiilor pe termen lung, bazate pe incredere.

Solicita oferta de pret Valoris

Raspundem solicitarilor in maximum 4 ore lucratoare

Back to Top