Testimonialele Clientilor Valoris.

Valoris / Testimonialele Clientilor Valoris

Parerea clientilor despre colaborarea cu Valoris

Apreciem modul in care Valoris a realizat managementul programului de servicii Call Center, atitudinea angajatilor in relatia cu clientii, flexibilitate in abordare si mai ales rezultatul final.Valoris Center a reusit sa realizeze un impact pozitiv real in performanta noastra de vanzari, ceea ce ne-a facut sa dezvoltam si ale proiecte in comun.Recomandam Valoris Center ca si partener de incredere atat pentru servicii de vanzare prin canale alternative, cat si pentru dezvoltarea altor servicii de Call Center

Customer retention director, Industria Telecom.

Am ales sa lucram cu Valoris in urma unei analize amanuntite, dar si datorita recomandarilor excelente primite de la companii mari din Romania care desfasoara proiecte cu Valoris. Colaborarea noastra a inceput de la un proiect pilot de mici dimensiuni si a continuat sa se dezvolte pe masura ce Valoris a reusit sa ne convinga prin calitate si profesionalism. In acest moment implementam alaturi de Valoris servicii de suport tehnic prin e-mail pentru Australia si Noua Zeelanda, si cel mai probabil nu ne vom opri aici si vom continua sa dezvoltam parteneriatul nostru.
Support&Services Director, Industria IT

Apreciem atat modul in care Valoris Center a inteles procesele noastre de business si a stiut sa se adapteze la cerintele noastre, cat si calitatea informatiilor oferite, faptul ca nu se primesc deloc reclamatii de la clientii nostri  si disponibilitatea de a rezolva imediat orice situatie aparuta. Serviciile oferite de Valoris ne sunt de un real ajutor in gestionarea relatiilor cu clientii, avand un rol important in cresterea gradului de satisfactie a clientilor.
Dealer & Customer Relation Director, Industria Auto
Avand in vedere profesionalismul, performanta si asistenta autentice in ceea ce priveste livrarea serviciilor de Customer Care, va recomandam Valoris Center ca un partener de incredere in dezvoltarea, implementarea si managementul serviciilor profesionale de contact center. Suntem siguri ca relatia noastra de afaceri cu Valoris Center va fi consolidata intr-un parteneriat pe termen lung, prin dezvoltarea si punerea in aplicare a altor servicii in zona de Customer Care.
CFO, Industria Finance

Solicita oferta de pret Valoris

Raspundem solicitarilor in maximum 4 ore lucratoare

Lucram cu Valoris Center de mai mult de un an pentru operatiunile noastre din Europa. Valoris deserveste atat nevoile noastre privind cartelele preplatite, cat si o parte dintre serviciile financiare, pentru clientii din Marea Britanie, Germania, Spania, Italia si, mai recent, Canada. Valoris furnizeaza servicii excelente de suport si vorbitori foarte buni de limbi straine.

Customer Service Director, Industria Telecom
Stim ca obiectivele noastre sunt indraznete, dar strategia noastra pentru atingerea acestora este contactul permanent cu opiniile consumatorilor. Aveam nevoie de un partener competent pentru studiile de satisfactie a clientilor iar Valoris ne-a convins ca poate furniza informatiile necesare. Din 2008, Valoris este singurul nostru furnizor pentru efectuarea acestor studii si putem spune ca rezultate noastre se datoreaza activitatii Valoris
Manager Servicii Post-Vanzare, Industria Auto

Am ales sa colaboram cu Valoris Center datorita recomandarilor pozitive si a portofoliului de clienti din segmentul de leasing care demonstreaza eficienta Valoris in comunicarea cu acest segment de clienti. Ca urmare a rezultatelor bune am dezvoltat proiectul, iar pe viitor luam in calcul contractarea altor servicii de call center.
Operations Director, Banking.
Am ales Valoris Center in urma recomandarilor primite. Credem ca preturile competitive si serviciile calitative sunt complementare, nu obiective divergente. Valoris Center ne-a ajutat sa reducem costurile colectarii datelor si ne-a oferit servicii calitative

Senior Researcher, Marketing Research

 

Solicita oferta de pret Valoris

Raspundem solicitarilor in maximum 4 ore lucratoare

 

Back to Top