Generare de lead-uri

De la LEAD la OPORTUNITATE

Ce obiective are echipa dumneavoastra de vanzari? Majoritatea companiilor isi propun sa inchida cu succes cat mai multe oportunitati si sa isi atinga obiectivele intr-un mod eficient.
În realitate, o buna parte din timp este alocata identificarii de clienti potentiali. Acesta etapa necesită mult timp iar rezultatele, chiar și atunci când apar, pot fi nesatisfăcătoare.
Cum ar fi ca personalul de vanzari sa primeasca lead-uri calificate? Acest lucru nu va genera doar mai multe vânzări, dar va da un suflu nou procesului de vanzari si va aduce per toatal rezultate mai bune.

De ce
Valoris?

Cu o abordare flexibila, suntem pregătiți să invatam totul despre specificul afacerii dumneavoastra. Astfel vom genera cele mai bune oportunități pentru echipa dumneavoastra de vânzări. Le oferim resursele necesare, pentru ca ei sa se poata concentra pe ceea ce conteaza cu adevarat: finalizarea vanzarii.

Lead-uri calificate

Rata dumneavoastra de succes în vânzări va crește in masura in care clienții potențiali pe care îi abordati sunt potriviți pentru afacerea dumneavoastra De aceea, preluam etapa de prospectare a clientilor si cautarea de informatii. Fara sa mai abordati persoane care nu sunt interesate de produsul sau serviciul dumneavoastra, primiti direct lead-uri calificate care vor deveni clienti.

Performanta in vanzari

Prin serviciul nostru de generare de lead-uri, va oferim consultanta legata de procesul de vanzare si solutii prin care sa il puteti imbunatati. Avem expertiza in generarea de lead-uri de calitatem iar informatiile pe care le colectam vor creste baza dumneavoastra de clienti, iar in final intregul proces de vanzare va fi unul avansat.

Aveti nevoie de lead-uri?

    * Campuri necesare pentru a putea fi contactat(a)

    Accept comunicari de marketing si vanzari

    Sunt de acord ca Valoris Center sa poata folosi datele mele pentru a-mi transmite informatii despre serviciile sale (inclusiv mesaje promotionale, invitatii la evenimente sau sondaje de opinie, buletine informative etc), prin posta, posta electronica, SMS, MMS, telefon, medii de socializare si prin alte mijloace. Inteleg ca pot sa renunt la aceasta optiune in orice moment conform instructiunilor din Politica de confidentialitate.