Skip to content

Generare de lead-uri

De la LEAD la OPORTUNITATE

Ce obiective are echipa dumneavoastra de vanzari? Majoritatea companiilor isi propun sa inchida cu succes cat mai multe oportunitati si sa isi atinga obiectivele intr-un mod eficient.
În realitate, o buna parte din timp este alocata identificarii de clienti potentiali. Acesta etapa necesită mult timp iar rezultatele, chiar și atunci când apar, pot fi nesatisfăcătoare.
Cum ar fi ca personalul de vanzari sa primeasca lead-uri calificate? Acest lucru nu va genera doar mai multe vânzări, dar va da un suflu nou procesului de vanzari si va aduce per toatal rezultate mai bune.

Oferim solutii 24/7multilingvisticesi multi-canal.
Oferim solutii 24/7
multilingvistice
si multi-canal.
Prin telefon, email,SMS, chat live, social media, video live.
Prin telefon, email,
SMS, chat live, social media, video live.
Experienta dovedita in gestionarea clientilor B2B, B2C sau Corporate.
Experienta dovedita in gestionarea clientilor B2B, B2C sau Corporate.
GDPR compliance.Datele dvs. nu vorparasi UE.
GDPR compliance.
Datele dvs. nu vor
parasi UE.
1

De ce Valoris?

Cu o abordare flexibila, suntem pregătiți să invatam totul despre specificul afacerii dumneavoastra. Astfel vom genera cele mai bune oportunități pentru echipa dumneavoastra de vânzări. Le oferim resursele necesare, pentru ca ei sa se poata concentra pe ceea ce conteaza cu adevarat: finalizarea vanzarii.

2

Lead-uri calificate

Rata dumneavoastra de succes în vânzări va crește in masura in care clienții potențiali pe care îi abordati sunt potriviți pentru afacerea dumneavoastra De aceea, preluam etapa de prospectare a clientilor si cautarea de informatii. Fara sa mai abordati persoane care nu sunt interesate de produsul sau serviciul dumneavoastra, primiti direct lead-uri calificate care vor deveni clienti.

3

Performanta in vanzari

Prin serviciul nostru de generare de lead-uri, va oferim consultanta legata de procesul de vanzare si solutii prin care sa il puteti imbunatati. Avem expertiza in generarea de lead-uri de calitatem iar informatiile pe care le colectam vor creste baza dumneavoastra de clienti, iar in final intregul proces de vanzare va fi unul avansat.

Aveti nevoie de lead-uri?