RPA Automatizare | Valoris

RPA Automatizare

Mai rapid, mai bun, mai convenabil

Companiile de succes pun accent acum pe doua resurse esentiale: ingeniozitatea oamenilor si automatizarea tehnologiei. RPA este solutia pentru acele sarcini de rutina care, de obicei, necesita mult timp pentru a fi indeplinite de angajati si sunt supuse unor erori umane. Dintre beneficiile RPA trebuie sa mentionam reducerea semnificativa a costurilor.

De ce
Valoris?

Putem dezvolta solutii personalizate pentru afacerea dumneavoastra, in multe domenii: de la ticketing , pana la procesarea comenzilor prin e-mail, gestionarea facturilor, automatizarea informatiilor legate de pret, integrarea clientilor, gestionarea cheltuielilor, acestea fiind cateva exemple. De asemenea, putem folosi machine learning pentru sarcini mai complexe.

Alegeti nivelul de automatizare

In functie de nivelul de automatizare pe care il alegeti, robotul poate fi implicat doar in cativa pasi ai procesului sau poate functiona in fundal, deoarece operatiunea principala este facuta de o persoana. In etapele superioare de automatizare, omul stabileste doar pasii, iar robotul lucreaza 100% autonom.

Cum functioneaza?

Vom evalua procesele dumneavoastra si le vom transpune intr-un set structurat de pasi. Acest lucru va permite solutiei RPA sa genereze rezultate 100% precise, fara erori, fara perioade de nefunctionare.

Care este impactul sarcinilor repetitive in afacerea dumneavoastra?

    * Campuri necesare pentru a putea fi contactat(a)
    Accept comunicari de marketing si vanzari
    Sunt de acord ca Valoris Center sa poata folosi datele mele pentru a-mi transmite informatii despre serviciile sale (inclusiv mesaje promotionale, invitatii la evenimente sau sondaje de opinie, buletine informative etc), prin posta, posta electronica, SMS, MMS, telefon, medii de socializare si prin alte mijloace. Inteleg ca pot sa renunt la aceasta optiune in orice moment conform instructiunilor din Politica de confidentialitate.