Skip to content

Termeni si conditii

Prin acceptarea „Termenilor si conditiilor” (i) va exprimati consimtamantul expres si neechivoc ca datele completate in prezentul formular sa fie transmise catre Valoris Center („Valoris”) si prelucrate, cu respectarea prevederilor Legii nr. 677/2001, respectiv Regulamentului (UE) nr. 2016/679, avand ca scop furnizarea de informaţii privind serviciile VALORIS, direct sau prin partenerii sai contractuali si (ii) confirmati ca datele va apartin si sunt corecte si actuale. Transmiterea datelor nu este obligatorie, dar refuzul determina imposibilitatea de va contacta si furniza informatiile solicitate. Conform normelor legislative amintite, beneficiati de dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie sau de a fi uitat, dreptul de a nu fi suspus unei decizii individuale, precum si dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si instantei de judecata. Spre exemplu, aveti dreptul de a va opune, in orice moment, gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarea datelor dvs. personale in scopuri de marketing direct. Pentru exercitarea in relatia cu VALORIS a oricaruia din aceste drepturi, este necesar sa ne adresati o cerere scrisa, datata si semnata la sediul din Bucuresti, Sector 3, Sos. Dudesti-Pantelimon, nr. 42, Cladirea RAMS Center, etaj 7, cod postal 033094 sau pe email: contact@valoris.ro. VALORIS este inscrisa in Registrul de evidenta a operatorilor de date cu caracter personal sub nr. 4017, iar cu acordul dumneavoastra, datele completate vor fi pastrate pe termen nelimitat, iar actualizarea lor facandu-se in cadrul campaniilor de marketing direct desfasurate de VALORIS sau la solicitarea dumneavoastra.

Am implementat proceduri adecvate pentru a proteja si securiza informatiile pe care le colectam. Informatiile dvs. personale nu vor fi utilizate in alte scopuri decat cu permisiunea dvs. sau daca este altfel impus sau permis de lege sau de standardele profesionale.

Sunteti de acord ca Valoris sa stearga datele cu caracter personal in cazul in care exista suspiciuni sau este vizibil faptul ca datele introduse sunt incorecte sau in conflict cu practicile si standardele etice.

Furnizarea unora din datele solicitate in rubrica de “Cariere” este utila, dar nu are caracter obligatoriu. Completarea lor partiala poate insa limita sansele dvs. de a va gasi un loc de munca.

Prin completarea si trimiterea CV -ului (date personale), permiteti Valoris Center (Valoris) sa proceseze datele dvs. personale si sa le inregistreze in baza de candidati (baze de date cu aplicatii, denumita in continuare baza), in scopul de a va angaja sau de a media in vederea obtinerii unui loc de munca.

Totodata va exprimati consimtamantul:

  • ca datele dvs. personale sa fie prezentate de Valoris si catre terte parti, in scopul de a obtine un loc de munca, terta parte reprezentand un potential angajator, din Romania sau in strainatate, cu respectarea confidentialitatii lor de catre toate partile implicate.
  • ca Valoris sa stearga datele cu caracter personal din baza, in cazul in care exista suspiciuni sau este vizibil faptul ca datele introduse sunt incorecte sau in conflict cu practicile si standardele etice.
  • sa primiti newsletter-uri cu oferte de angajare ale Valoris si/sau ale partenerilor Valoris, respectiv sa fiti contactati telefonic/e-mail pentru a vi se prezenta noi oportunitati profesionale.

Afirmati, de asemenea, ca aveti 16 ani impliniti si din punct de vedere legal aveti capacitatea de a accepta termeniile si afirmatiile prezentate. In caz contrar, aveti consimtamintul acordat sau autorizat de titularul raspunderii parintesti asupra dumneavoastra.

Certificati faptul ca datele cu caracter personal furnizate sunt corecte si actuale. In conformitate cu Legea 677/2001, respectiv Regulamentul (UE) nr. 2016/679 beneficiati de dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie/modificare asupra lor, dreptul de opozitie asupra prelucrarii sau de a fi uitat, dreptul de a nu fi suspus unei decizii individuale, precum si dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si instantei de judecata. Spre exemplu, aveti dreptul de a va opune, in orice moment, gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarea datelor dvs. Personale pentru oricare dintre scopurile pentru care v-ati exprimat acordul. Pentru exercitarea in relatia cu VALORIS a oricaruia din aceste drepturi, este necesar sa ne adresati o cerere scrisa, datata si semnata la sediul din Bucuresti, Sector 3, Sos. Dudesti-Pantelimon, nr. 42, Cladirea RAMS Center, etaj 7, cod postal 033094 sau prin email la adresa: contact@valoris.ro.

Cu acordul dumneavoastra, datele completate vor fi pastrate pe termen de 12 luni de la ultima lor actualizare, iar actualizarea lor facandu-se in cadrul discutiilor initiate de VALORIS (prin e-mail, telefonic, in cadrul interviurilor) sau la solicitarea dumneavoastra.

Valoris are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le ofera. Ne-am implementat proceduri adecvate pentru a proteja si securiza informatiile pe care le colectam. Informatiile dvs. personale nu vor fi utilizate in alte scopuri decat cu permisiunea dvs. sau daca este altfel impus sau permis de lege sau de standardele profesionale.