24/7/365

Mereu disponibili pentru clientii dumneavoastra 

Clientii au nevoie de asistenta tot timpul, nu numai in timpul orelor de lucru. A fi acolo poate face diferenta intre dumneavastra si concurenta. In era digitala, clientii decid cand vor sa va contacteze, iar asteptarile lor sunt mai mari. A fi accesibil nu mai este un plus, este o necesitate.

De ce
Valoris?

Asistenta pentru clienti, gestionarea comenzilor sau suportul tehnic, le putem gestiona pe toate 24/7. Avem experienta in acordarea de asistenta non-stop, iar partenerii nostri din toata lumea se bucura deja de serviciul nostru 24/7.

Disponibilitate 24/7/365 pentru succes

Cu un serviciu de operare 24/7, mesajul pe care il trimiteti este simplu si clar: sunteti gata sa ajutati si sunteti disponibili oricand.

Asistenta live non-stop

Indiferent daca modelul dumneavoastra de business necesita asistenta 24/7 sau doriti sa il oferiti ca un serviciu aditional clientilor dumneavoastra, este un mod simplu de a rezolva problemele la timp. Veti reduce in acelasi timp impactul pe care anumite siutatii il pot avea asupra afacerii dumneavoastra


Acordati asistenta la orice ora clientilor dvs.?

    * Campuri necesare pentru a putea fi contactat(a)

    Accept comunicari de marketing si vanzari

    Sunt de acord ca Valoris Center sa poata folosi datele mele pentru a-mi transmite informatii despre serviciile sale (inclusiv mesaje promotionale, invitatii la evenimente sau sondaje de opinie, buletine informative etc), prin posta, posta electronica, SMS, MMS, telefon, medii de socializare si prin alte mijloace. Inteleg ca pot sa renunt la aceasta optiune in orice moment conform instructiunilor din Politica de confidentialitate.