Sondaje | Valoris

Sondaje

Prezentati date relevante actionarilor

Pentru a desfasura un sondaj profesional, veti avea nevoie de software specific si de personal instruit care sa implementeze si sa gestioneze sondajul. Aceste operatiuni nu sunt ieftine, iar externalizarea lor poate aduce beneficii suplimentare.

De ce
Valoris?

Vom derula sondajele dumneavoastra ca adevarati profesionisti, deoarece avem experienta, software-ul si personalul necesare. Avem la dispozitie practici si cunostinte despre colectarea si gestionarea datelor dumneavoastra.

Luati decizii educate

Cercetarea poate genera startul unor decizii majore cu privire la modul in care va desfasurati afacerea sau actionati fata de clienti. Un motiv excelent pentru a apela la un serviciu profesional.

Siguranta pentru datele dumneavoastra

Ne vom adapta nevoilor dumneavoastra specifice, prin implementarea sondajului si metodologiei proiectate, astfel incat, in final, datele pe care le veti obtine va vor oferi cea mai buna vizualizare asupra subiectului dumneavoastra de cercetare. De asemenea, suntem competenti in reducerea riscurilor de securitate, datele dumneavoastra fiind in siguranta la noi.

Care este subiectul urmatorului sondaj pe care il desfasurati?

    * Campuri necesare pentru a putea fi contactat(a)
    Accept comunicari de marketing si vanzari
    Sunt de acord ca Valoris Center sa poata folosi datele mele pentru a-mi transmite informatii despre serviciile sale (inclusiv mesaje promotionale, invitatii la evenimente sau sondaje de opinie, buletine informative etc), prin posta, posta electronica, SMS, MMS, telefon, medii de socializare si prin alte mijloace. Inteleg ca pot sa renunt la aceasta optiune in orice moment conform instructiunilor din Politica de confidentialitate.