Customer Care

Tratam cu respect fiecare interactiune

Grija cu care tratam fiecare interactiune este in ADN-ul organizatiei noastre. Intotdeauna ascultam, ne conectam si ne implicam. Credem cu tarie ca fiecare contact pe care un client il are cu noi este o ocazie de a creste valoarea brandului dumneavoastra.

De ce
Valoris?

In ultimii 15 ani, am avut milioane de interactiuni de succes, cu clienti din intreaga lume. Asiguram suport pentru industrii specifice, de la furnizorii internationali de securitate cibernetica la companii aeriene si servicii de livrare la domiciliu. Fiecare experienta ne-a imbogatit cunostintele si suntem gata sa le punem in aplicare pentru urmatorul proiect.

Suntem alaturi de client, oricand! 

Toti clientii solicita asistenta la un anumit moment, indiferent ca aveti nevoie doar de o linie pentru informatii sau de un serviciu de asistenta tehnica complex de nivel 2. In era digitala, clientii au puterea si vor alege compania care se ocupa de ei inainte, in timpul si dupa achizitionarea unui produs sau serviciu. Solutiile noastre de asistenta pentru clienti sunt potrivite pentru intregul ciclu de viata al clientului, cu servicii specifice pentru fiecare etapa.

Va optimizam costurile, castigati timp!

Impreuna cu o experienta excelenta pe care clientii dumneavoastra o vor avea, costurile de operare vor fi optimizate. Veti putea sa locati resursele interne pentru cresterea afacerii, in timp ce noi avem grija de clientii dumneavoastra.

Doriti sa obtineti cele mai bune servicii pentru clientii dumneavoastra?

    * Campuri necesare pentru a putea fi contactat(a)

    Accept comunicari de marketing si vanzari

    Sunt de acord ca Valoris Center sa poata folosi datele mele pentru a-mi transmite informatii despre serviciile sale (inclusiv mesaje promotionale, invitatii la evenimente sau sondaje de opinie, buletine informative etc), prin posta, posta electronica, SMS, MMS, telefon, medii de socializare si prin alte mijloace. Inteleg ca pot sa renunt la aceasta optiune in orice moment conform instructiunilor din Politica de confidentialitate.