Suport tehnic

A castiga un client este minunat, a-l pastra loial este remarcabil.

Serviciile sau produsele exceptionale pot avea de suferit daca asistenta tehnica devine o sursa de nemultumire a clientilor. O echipa profesionala de specialisti care se ocupa de asistenta tehnica va aduce valoare adaugata afacerii dumneavoastra.

De ce
Valoris?

Suntem specialisti in furnizarea de asistenta tehnica pentru diverse produse si servicii, pe mai multe canale. Expertii nostri gestioneaza in prezent proiecte de asistenta tehnica atat pentru utilizatorii priceputi la tehnologie, cat si pentru cei incepatori.

Beneficiile externalizarii

Veti avea acces la o echipa de specialisti instruiti, care vor ajuta rapid clientii si le vor rezolva problemele. Ne respectam anagajamentele legate de indicatorii de performanta, oferim servicii de calitate, iar costurile dumneavoastra de operare vor fi reduse.

Disponibilitate tehnologica avansata 

Vom deveni parte a echipei dumneavoastra, prin integrarea cu procesele interne si vom gasi intotdeauna cea mai potrivita solutie. Scalabilitatea este importanta, prin urmare, puteti conta pe echipa noastra in perioadele aglomerate, deoarece vom avea personal de rezerva pregatit sa gestioneze overflow-urile.

Cautati persoane placute, dar si cu abilitati tehnice, care sa acorde suport clientilor dvs.? 

    * Campuri necesare pentru a putea fi contactat(a)

    Accept comunicari de marketing si vanzari

    Sunt de acord ca Valoris Center sa poata folosi datele mele pentru a-mi transmite informatii despre serviciile sale (inclusiv mesaje promotionale, invitatii la evenimente sau sondaje de opinie, buletine informative etc), prin posta, posta electronica, SMS, MMS, telefon, medii de socializare si prin alte mijloace. Inteleg ca pot sa renunt la aceasta optiune in orice moment conform instructiunilor din Politica de confidentialitate.