Skip to content

Solutii Personalizate Dynamics CRM

O solutie cloud pentru compania dumneavoastra

Odata cu implementarea solutiei Microsoft Dynamics CRM beneficiati de instrumente eficiente pentru activitati precum managementul clientilor si al lead-urilor, puteti face previziuni cu privire la rezultate, centralizati feedback-ul clientilor, evaluati eficienta campaniilor de marketing si raportati rezultatele echipei de vanzari la obiectivele stabilite. Mai mult, solutia este eficienta si in gestionarea solicitarilor de asistenta pentru clienti. Nu in ultimul rand, ofera beneficii pentru resurse umane, cu functiile sale de gestionare a talentelor.

Oferim solutii 24/7multilingvisticesi multi-canal.
Oferim solutii 24/7
multilingvistice
si multi-canal.
Prin telefon, email,SMS, chat live, social media, video live.
Prin telefon, email,
SMS, chat live, social media, video live.
Experienta dovedita in gestionarea clientilor B2B, B2C sau Corporate.
Experienta dovedita in gestionarea clientilor B2B, B2C sau Corporate.
GDPR compliance.Datele dvs. nu vorparasi UE.
GDPR compliance.
Datele dvs. nu vor
parasi UE.
1

De ce Valoris?

Avem o vasta experienta in personalizarea solutiei Dynamics CRM. Il putem implementa de la zero sau il putem integra cu instrumentele pe care le utilizati deja. Putem adauga aplicatii exact atunci cand aveti nevoie de ele si personaliza impreuna experienta clientului care se potriveste cel mai mult brandului dumneavoastra Veti putea masura impactul tuturor operatiunilor acoperite de Dynamics CRM.

2

Tehnologie economica si inteligenta

Veti obtine o solutie flexibila, usor de utilizat si eficienta din punct de vedere financiar. O putem adapta la nevoile companiei dumneavoastra, ori de cate ori doriti sa faceti acest lucru, deoarece plata se bazeaza pe abonament lunar. Mai mult decat atat, avand toate datele in acelasi loc, solutia creste productivitatea, stabileste baza pentru predictii, business intelligence si machine learning.

3

Pentru afacerea dumneavoastra

Pentru a oferi cea mai buna solutie adaptata nevoilor dumneavoastra, vom construi un plan de implementare cu obiective clare, cazuri de utilizare, proceduri si traininguri. In cele din urma veti obtine un serviciu cuprinzator, tradus in valoare adaugata pentru angajatii si clientii dumneavoastra.

Ati vrea sa implementati solutia dvs. personalizata de Microsoft Dynamics?