Solutii Personalizate Dynamics CRM

O solutie cloud pentru compania dumneavoastra

Odata cu implementarea solutiei Microsoft Dynamics CRM beneficiati de instrumente eficiente pentru activitati precum managementul clientilor si al lead-urilor, puteti face previziuni cu privire la rezultate, centralizati feedback-ul clientilor, evaluati eficienta campaniilor de marketing si raportati rezultatele echipei de vanzari la obiectivele stabilite. Mai mult, solutia este eficienta si in gestionarea solicitarilor de asistenta pentru clienti. Nu in ultimul rand, ofera beneficii pentru resurse umane, cu functiile sale de gestionare a talentelor.

De ce
Valoris?

Avem o vasta experienta in personalizarea solutiei Dynamics CRM. Il putem implementa de la zero sau il putem integra cu instrumentele pe care le utilizati deja. Putem adauga aplicatii exact atunci cand aveti nevoie de ele si personaliza impreuna experienta clientului care se potriveste cel mai mult brandului dumneavoastra Veti putea masura impactul tuturor operatiunilor acoperite de Dynamics CRM.

Tehnologie economica si inteligenta

Veti obtine o solutie flexibila, usor de utilizat si eficienta din punct de vedere financiar. O putem adapta la nevoile companiei dumneavoastra, ori de cate ori doriti sa faceti acest lucru, deoarece plata se bazeaza pe abonament lunar. Mai mult decat atat, avand toate datele in acelasi loc, solutia creste productivitatea, stabileste baza pentru predictii, business intelligence si machine learning.

Pentru afacerea dumneavoastra

Pentru a oferi cea mai buna solutie adaptata nevoilor dumneavoastra, vom construi un plan de implementare cu obiective clare, cazuri de utilizare, proceduri si traininguri. In cele din urma veti obtine un serviciu cuprinzator, tradus in valoare adaugata pentru angajatii si clientii dumneavoastra.

Ati vrea sa implementati solutia dvs. personalizata de Microsoft Dynamics?

    * Campuri necesare pentru a putea fi contactat(a)

    Accept comunicari de marketing si vanzari

    Sunt de acord ca Valoris Center sa poata folosi datele mele pentru a-mi transmite informatii despre serviciile sale (inclusiv mesaje promotionale, invitatii la evenimente sau sondaje de opinie, buletine informative etc), prin posta, posta electronica, SMS, MMS, telefon, medii de socializare si prin alte mijloace. Inteleg ca pot sa renunt la aceasta optiune in orice moment conform instructiunilor din Politica de confidentialitate.