Suport multilingvistic

Asistenta multilingvistica desavarsita

Hi! Salut! Hallo! Ciao! Fie ca aveti clienti raspanditi in toata lumea, fie ca sunt concentrati intr-o singura zona, o solutie de suport multilingvistica va permite sa scalati serviciile si sa fiti mai disponibili.

De ce
Valoris?

Personalul nostru va oferi cu placere asistenta, infiderent ca vorbiti engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, rusa, romana, maghiara, bulgara, sarba, slovena sau orice alta limba. Angajam doar vorbitori competenti, ii instruim si ii testam, astfel incat clientii dumneavoastra sa aiba o experienta autentica, vorbita sau in scris.

O experienta mai buna

Clientii dumneavoastra se simt mai confortabili daca li se acorda asistenta in limba materna. Veti putea oferi o experienta mai buna, veti rezolva mai repede problemele tehnice si chiar veti genera mai multe lead-uri si vanzari.

Retentia clientilor

Impactul unui serviciu multilingvistic se reflecta asupra veniturilor si chiar a retentiei clientilor. Utilizatorii finali vor alege compania care li se adreseaza in limba lor.

Ce limba vorbesc clientii dumneavoastra?

    * Campuri necesare pentru a putea fi contactat(a)

    Accept comunicari de marketing si vanzari

    Sunt de acord ca Valoris Center sa poata folosi datele mele pentru a-mi transmite informatii despre serviciile sale (inclusiv mesaje promotionale, invitatii la evenimente sau sondaje de opinie, buletine informative etc), prin posta, posta electronica, SMS, MMS, telefon, medii de socializare si prin alte mijloace. Inteleg ca pot sa renunt la aceasta optiune in orice moment conform instructiunilor din Politica de confidentialitate.