Skip to content

Valorile noastre

Misiunea Valoris Center Este de a asigura excelenta in construirea si dezvoltarea serviciilor de outsourcing. Cu spirit inovator si experienta dovedita, dezvoltam relatii de business pe termen lung, atat pentru clientii, cat si pentru angajatii nostri.

Valorile noastre

Suntem<br>flexibili

Suntem
flexibili

Construim<br>incredere

Construim
incredere

Suntem<br>dedicati

Suntem
dedicati

Sustinem<br>autonomia

Sustinem
autonomia

Oferim<br>siguranta

Oferim
siguranta

 Avem standarde inalte

Avem standarde inalte

Construim incredere Suntem un partener integru, pe care te poti baza. Ne respectam angajamentele, atat fata de parteneri cat si fata de colegii care fac parte din echipele noastre.

„In fiecare zi actionez conform acestei valori. Sunt foarte atasata de cuvantul “procedura”, care intareste ideea de siguranta, fie ca discutam despre clienti sau colegi. Uneori procesul poate fi mai dificil sau incomod, dar cu beneficii ulterioare pentru toate partile implicate.”

Cristina Vasile-001

Cristina
Manager Operational

valori-teamcrm.png

CRM Team

Suntem flexibili Reactionam rapid si identificam cea mai buna cale catre rezultatul dorit, in functie de nevoile fiecarui partener.

„Zilnic intampinam situatii in care trebuie sa ne adaptam. Cele mai importante situatii in care trebuie sa dam dovada de flexibilitate sunt cele in care avem de implementat proiecte mai mari. In cele mai multe cazuri, pe parcursul implementarii apar schimbari in fluxul stabilit inițial.”

Avem standarde inalte Ne setam mereu obiective ambitioase, astfel incat clientii Valoris sa se bucure de rezultate care le depasesc asteptarile.

„Aceasta valoare o vad ca pe un mindset care ne guverneaza fiecare decizie si actiune, nu ceva ce este aplicat punctual sau situational. Face parte din personalitatea organizationala si a fiecaruia dintre noi, prin care instinctiv setam obiective peste asteptarile partenerilor nostri, astfel incat sa mentinem un climat de incredere si calitate a serviciilor.”

valori-cezara.png

Cezara
Manager Training & Development