Suport vanzari

Mai multe vanzari, mai putine costuri

Atunci cand externalizati activitatea de vanzari, nu obtineti doar rezultate. Primiti asistenta pentru clienti, feedback constant, idei de imbunatatire si servici de calitate, agreate la nivel contractual. Actionam ca parte a echipei dumneavoastra, deoarece intelegem rapid si ne comportam in conformitate cu valorile companiei dumneavoastra.

De ce
Valoris?

Am gestionat deja cu succes campanii de vanzari pentru companii locale si internationale, in domeniul bancar si financiar, auto, IT, utilitati, comert cu amanuntul si e-commerce si multe altele.

Software dedicat

Folosim instrumente care va vor permite intotdeauna sa aveti o imagine de ansamblu a procesului de vanzari, ataturi de analize si informatii detaliate pentru fiecare cont. Un sistem CRM poate face diferenta intr-o companie, mai ales daca este folosit la capacitatea sa maxima. Expertii nostri pot obtine cele mai bune rezultate, folosind un astfel de software, care poate fi personalizat in functie de nevoile dumneavoastra.

Descoperiti piete noi

Externalizarea serviciilor de vanzari va rapid venituri pentru afacerea dumneavoastra Va putem ajuta prospectand piete noi sau piete foarte specifice la care doriti sa ajungeti.

Mai are rost sa intrebam? Vreti sa vindeti mai mult?

    * Campuri necesare pentru a putea fi contactat(a)

    Accept comunicari de marketing si vanzari

    Sunt de acord ca Valoris Center sa poata folosi datele mele pentru a-mi transmite informatii despre serviciile sale (inclusiv mesaje promotionale, invitatii la evenimente sau sondaje de opinie, buletine informative etc), prin posta, posta electronica, SMS, MMS, telefon, medii de socializare si prin alte mijloace. Inteleg ca pot sa renunt la aceasta optiune in orice moment conform instructiunilor din Politica de confidentialitate.