Skip to content

Suport vanzari

Mai multe vanzari, mai putine costuri

Atunci cand externalizati activitatea de vanzari, nu obtineti doar rezultate. Primiti asistenta pentru clienti, feedback constant, idei de imbunatatire si servici de calitate, agreate la nivel contractual. Actionam ca parte a echipei dumneavoastra, deoarece intelegem rapid si ne comportam in conformitate cu valorile companiei dumneavoastra.

Oferim solutii 24/7multilingvisticesi multi-canal.
Oferim solutii 24/7
multilingvistice
si multi-canal.
Prin telefon, email,SMS, chat live, social media, video live.
Prin telefon, email,
SMS, chat live, social media, video live.
Experienta dovedita in gestionarea clientilor B2B, B2C sau Corporate.
Experienta dovedita in gestionarea clientilor B2B, B2C sau Corporate.
GDPR compliance.Datele dvs. nu vorparasi UE.
GDPR compliance.
Datele dvs. nu vor
parasi UE.
1

De ce Valoris?

Am gestionat deja cu succes campanii de vanzari pentru companii locale si internationale, in domeniul bancar si financiar, auto, IT, utilitati, comert cu amanuntul si e-commerce si multe altele

2

Software dedicat

Folosim instrumente care va vor permite intotdeauna sa aveti o imagine de ansamblu a procesului de vanzari, ataturi de analize si informatii detaliate pentru fiecare cont. Un sistem CRM poate face diferenta intr-o companie, mai ales daca este folosit la capacitatea sa maxima. Expertii nostri pot obtine cele mai bune rezultate, folosind un astfel de software, care poate fi personalizat in functie de nevoile dumneavoastra.

3

Descoperiti piete noi

Externalizarea serviciilor de vanzari va rapid venituri pentru afacerea dumneavoastra Va putem ajuta prospectand piete noi sau piete foarte specifice la care doriti sa ajungeti.

Mai are rost sa intrebam? Vreti sa vindeti mai mult?