Call Center as a Service

Call center virtual

In era transformarii digitale, call center-ul devine un serviciu, unul foarte eficient, intotdeauna accesibil si de incredere. Mediul virtual combina o productivitate mai mare cu solutii scalabile.

De ce
Valoris?

La Valoris, oferim o solutie rentabila de call center, care va ajuta la cresterea profitabilitatii afacerii dumneavoastra Puteti angaja oameni calificati din intreaga lume, singura cerinta fiind o conexiune la internet.

Platiti cum va e mai bine

Veti beneficia de costuri minime de implementare si metode de plata flexibile, cum ar fi un sistem Pay as You Go bazat pe abonament lunar sau anual pe statie de lucru.

Ratele de raspuns

In plus, disponibilitatea sistemului de 99,70% asigura o rata maxima de raspuns pentru fiecare client.

Doriti sa cresteti satisfactia clientilor chiar acum?

    * Campuri necesare pentru a putea fi contactat(a)

    Accept comunicari de marketing si vanzari

    Sunt de acord ca Valoris Center sa poata folosi datele mele pentru a-mi transmite informatii despre serviciile sale (inclusiv mesaje promotionale, invitatii la evenimente sau sondaje de opinie, buletine informative etc), prin posta, posta electronica, SMS, MMS, telefon, medii de socializare si prin alte mijloace. Inteleg ca pot sa renunt la aceasta optiune in orice moment conform instructiunilor din Politica de confidentialitate.