Skip to content

Conturi Corporate

Ne ocupam cu succes de clientii dumneavoastra de top!

80% din cifra de afaceri a unei companii este generata 20% dintre clienti, clientii dumneavoastra premium. Prin urmare, va concentrati atentia catre aceste conturi si va alocati aproape toate resursele pentru a mentine satisfactia lor. Acesti clienti reprezinta principalala sursa de venit si aveti toate motivele sa le acordati timpul dumneavoastra . Insa, aveti resursele scalabile pentru a le oferi intotdeauna ceva nou?

Oferim solutii 24/7multilingvisticesi multi-canal.
Oferim solutii 24/7
multilingvistice
si multi-canal.
Prin telefon, email,SMS, chat live, social media, video live.
Prin telefon, email,
SMS, chat live, social media, video live.
Experienta dovedita in gestionarea clientilor B2B, B2C sau Corporate.
Experienta dovedita in gestionarea clientilor B2B, B2C sau Corporate.
GDPR compliance.Datele dvs. nu vorparasi UE.
GDPR compliance.
Datele dvs. nu vor
parasi UE.
1

De ce Valoris?

Solutiile noastre sunt acopera o gama larga in domeniile cum ar fi: vanzarile, CX (customer experience), back office si solutii digitale inovatoare, cum ar fi automatizarea. Putem gestiona conturile dumneavoastra corporate, deoarece vom aduce mai multa valoare solutiilor pe care le acesti clienti le primesc.

2

Cum gestionam conturile corporate?

Vom trata cu profesionalism conturile dumneavoastra premium, oferind servicii excelente, raspunsuri rapide si acces facil la informatii si asistenta. Instrumentele pe care le folosim vor spori satisfactia clientilor, datorita sistemelor de raportare complet digitale pe care le folosim, dar si a capabilitatilor de automatizare si echipelor instruite pentru a gestiona cei mai exigenti clienti. Vom imbunatati rata de retentie, pentru ca avem o abordare flexibila si inovativa in business, insotita de servicii personalizate.

3

Externalizare = timp pentru dezvoltare

Ne-am dezvoltat datorita capacitatii noastre de a invata, intelege si de a ne adapta la fiecare client. Suntem pregatiti sa invatam totul despre clientii dumneavoastra de top, astfel incat sa va puteti elibera agenda si sa incepeti sa va ganditi la idei pentru dezvoltarea afacerii sau sa chiar sa gasiti noi clienti premium.

Ati vrea sa oferiti cele mai bune servicii clientilor dumneavoastra de top?