Inrolare
Video

Serviciul de identificare video

Deoarece serviciile financiare sunt acum disponibile online pentru utilizatorii din toata lumea, au aparut si tentative de fraude. Pentru a va asigura ca serviciul dumneavoastra este sigur, identificarea video la distanta este solutia. Este o procedura rapida care ajuta la integrarea clientilor, eliminarea fraudelor si o mai buna experienta de utilizare pentru partenerii dumneavoastra.

De ce
Valoris?

Avem cunostinte si personal instruit pentru aceasta solutie, pe care suntem bucurosi sa o personalizam in functie de nevoile dumneavoastra. Sporiti-va nivelul de securitate cu expertii nostri in securitate, acestia se vor conecta live cu clientii dumneavoastra si le vor oferi indrumari pentru identificare.

De ce este sigura identificarea video?

Identificarea video este o metoda sigura, deoarece in comparatie cu alte modalitati de verificare a identitatii (imagini, selfie-uri etc.) poate fi piratata mult mai greu. Verificarea este live, astfel incat niciun material preinregistrat nu-i poate pacali pe expertii nostri.

Evitati riscurile

Spuneti “la revedere” riscurior potentiale ale tranzactiilor neautorizate printr-un proces simplu pe care il punem la punct pentru dumneavoastra. Cu experti dedicati, prioritizam intotdeauna asistenta pentru clienti, astfel incat un proces simplu de identificare poate duce la clienti multumiti care vor alege in viitor din nou serviciile dumneavoastra.

Aveti nevoie de un mod sigur de a va identifica clientii?

    * Campuri necesare pentru a putea fi contactat(a)

    Accept comunicari de marketing si vanzari

    Sunt de acord ca Valoris Center sa poata folosi datele mele pentru a-mi transmite informatii despre serviciile sale (inclusiv mesaje promotionale, invitatii la evenimente sau sondaje de opinie, buletine informative etc), prin posta, posta electronica, SMS, MMS, telefon, medii de socializare si prin alte mijloace. Inteleg ca pot sa renunt la aceasta optiune in orice moment conform instructiunilor din Politica de confidentialitate.