Skip to content

Salarizare

Solutia inteligenta

Aveti nevoie de o solutie de salarizare simplificata. Pare usor, insa, adaugati sute de angajati, beneficii, angajati cu fractiune de norma, impozite si modificari ale legislatiei si aveti deja nevoie de o echipa complet echipata pentru a face acest lucru.

Oferim solutii 24/7multilingvisticesi multi-canal.
Oferim solutii 24/7
multilingvistice
si multi-canal.
Prin telefon, email,SMS, chat live, social media, video live.
Prin telefon, email,
SMS, chat live, social media, video live.
Experienta dovedita in gestionarea clientilor B2B, B2C sau Corporate.
Experienta dovedita in gestionarea clientilor B2B, B2C sau Corporate.
GDPR compliance.Datele dvs. nu vorparasi UE.
GDPR compliance.
Datele dvs. nu vor
parasi UE.
1

De ce Valoris?

Solutiile noastre sunt flexibile si ne putem adapta cu usurinta la tipul dumneavoastra de salarizare. Avem resursele necesare pentru gestionarea salariilor complexe, cu mai multe componente. Dumneavoastra si angajatii dumneavoastra veti beneficia, de asemenea, de o solutie rapida de procesare a datelor, ceea ce inseamna ca timpul dintre obtinerea datelor privind pontajul si plata salariilor va fi foarte scurt.

2

Solutii flexibile

In ultimii 15 ani am creat si perfectionat solutii, incepand de la propria noastra afacere si pana la companii mari, Am adaugat mereu noi caracteristici si ne-am adaptat nevoilor specifice clientilor nostri.

3

Castigati timp

Intelegem fiecare partener de afaceri si oferim servicii specifice industriei. Solutiile pe care le punem la dispozitie sunt accesibile si vin cu un avantaj suplimentar, timpul liber, astfel incat sa va puteti concentra asupra dezvoltarii companiei dumneavoastra.

Cati angajati aveti si cat de dificil este sa gestionati salarizarea?