Salarizare

Solutia inteligenta

Aveti nevoie de o solutie de salarizare simplificata. Pare usor, insa, adaugati sute de angajati, beneficii, angajati cu fractiune de norma, impozite si modificari ale legislatiei si aveti deja nevoie de o echipa complet echipata pentru a face acest lucru.

De ce
Valoris?

Solutiile noastre sunt flexibile si ne putem adapta cu usurinta la tipul dumneavoastra de salarizare. Avem resursele necesare pentru gestionarea salariilor complexe, cu mai multe componente. Dumneavoastra si angajatii dumneavoastra veti beneficia, de asemenea, de o solutie rapida de procesare a datelor, ceea ce inseamna ca timpul dintre obtinerea datelor privind pontajul si plata salariilor va fi foarte scurt.

Solutii
flexibile

In ultimii 15 ani am creat si perfectionat solutii, incepand de la propria noastra afacere si pana la companii mari, Am adaugat mereu noi caracteristici si ne-am adaptat nevoilor specifice clientilor nostri.

Castigati
timp

Intelegem fiecare partener de afaceri si oferim servicii specifice industriei. Solutiile pe care le punem la dispozitie sunt accesibile si vin cu un avantaj suplimentar, timpul liber, astfel incat sa va puteti concentra asupra dezvoltarii companiei dumneavoastra.

Cati angajati aveti si cat de dificil este sa gestionati salarizarea?

    * Campuri necesare pentru a putea fi contactat(a)

    Accept comunicari de marketing si vanzari

    Sunt de acord ca Valoris Center sa poata folosi datele mele pentru a-mi transmite informatii despre serviciile sale (inclusiv mesaje promotionale, invitatii la evenimente sau sondaje de opinie, buletine informative etc), prin posta, posta electronica, SMS, MMS, telefon, medii de socializare si prin alte mijloace. Inteleg ca pot sa renunt la aceasta optiune in orice moment conform instructiunilor din Politica de confidentialitate.