Valoris HR Solutions face parte din compania Valoris Center, fiind specializata in furnizarea serviciilor de resurse umane, precum recrutare, payroll, administrare si leasing de personal.

Misiunea Valoris HR este sa venim in ajutorul partenerilor nostri, oferindu-le servicii personalizate si complete de resurse umane, dar si un raport excelent calitate-pret, pentru a le garanta reducerea costurilor de recrutare in timp ce beneficiaza de cele mai bune solutii.

Acordam o atentie sporita nevoilor fiecarui client in parte, oferind servicii personalizate in functie de specificul fiecarui business, dezvoltate pentru ne ajuta partenerii sa isi eficientizeze procesele de lucru.

Serviciile noastre

Recrutare
RECRUTARE

Desfasuram procese complexe de recrutare pentru a ne asigura ca livram partenerilor nostri cei mai potriviti candidati. Astfel, studiem in detaliu profilul candidatului dorit si cultura organizationala a companiei, pentru a alege cele mai potrivite canale de recrutare.

Leasing de personal
LEASING DE PERSONAL

Oferim personal dedicat pentru angajari temporare, atunci cand partenerii nostri au o pozitie vacanta doar intr-o perioada determinata de timp.

Payroll (2)
PAYROLL

Preluam responsabilitatea salarizarii si desfasuram pentru partenerii nostri toate activitatile necesare (calcul salarial, intocmire state de plata si fluturasi de salarii, depunere declaratii si dosare).

Administrare personal
ADMINISTRARE DE PERSONAL

Ne ocupam integral de intocmirea, modificarea si suspendarea contractelor individuale de munca, ne asiguram ca toate documentele angajatilor sunt complete si conforme cu legislatia in vigoare si oferim acces imediat la rapoarte personalizate pentru verificarea situatiei angajatilor.

Ce ne recomanda?

100pozitii

De specialisti si middle management recrutate

21zile

Timp mediu de recrutare

22clienti

Multumiti

80%

Rata de succes

De ce noi?

Ne preocupa calitatea serviciilor oferite, astfel incat fiecare serviciu este customizat in functie de nevoile partenerilor nostri.
Punem la dispozitia clientilor solutii integrate si preluam in totalitate responsabilitatea desfasurarii activitatilor de resurse umane.
Oferim un raport excelent calitate-pret, pentru a garanta reducerea costurilor de recrutare ale partenerilor nostri.

Pentru ce pozitie vrei sa recrutezi?

Completeaza formularul si un reprezentant Valoris te va contacta curand.

    Campuri necesare pentru a putea fi contactat(a)