Skip to content

Presales

Transformarea cumpărătorilor interesați în clienți fideli

Exista o perioada scurta in care un client este intersat de un produs sau un serviciu, care poate fi urmata de achizite. Potentialii clienti au nevoie in aceasta perioada de cat mai multe informatii pentru a lua o decizie.

Oferim solutii 24/7multilingvisticesi multi-canal.
Oferim solutii 24/7
multilingvistice
si multi-canal.
Prin telefon, email,SMS, chat live, social media, video live.
Prin telefon, email,
SMS, chat live, social media, video live.
Experienta dovedita in gestionarea clientilor B2B, B2C sau Corporate.
Experienta dovedita in gestionarea clientilor B2B, B2C sau Corporate.
GDPR compliance.Datele dvs. nu vorparasi UE.
GDPR compliance.
Datele dvs. nu vor
parasi UE.
1

De ce Valoris?

O echipa de presales are nevoie de cunostine tehnice produnde si de abilitati comerciale si de prezentare. Noi suntem alaturi de clientii dumeneavoastra pe parcursul procesului de vanzare, le raspundem la toate intrebarile, pentru ca in final decizia sa fie in favoarea companiei dumneavoastra.

2

Obtinem informatiile utile

Atragerea de noi clienti este importanta pentru toate companiile. In etapa de presales ne conectam si intelegem nevoile specifice ale publicului tinta. Alaturi de un proces eficient de vanzare, va punem la dispozitie feedback-ul primit de la clienti, un set de infromatii cu valorare mare pentru dezvoltarea companiei.

3

Crestem rata de conversie

Prin serviciul de presales obtineti un grup de clienti care doresc sa achizitioneze produsul sau serviciul dumneavoastra. Acestia reprezinta o baza solida in procesul de vanzare, care asigura cresterea ratei de conversie.

V-ati dori un serviciu profesionist de presales?