Back Office

Serviciile de baza ale companiei

Operatiunile de back-office-ul sunt parti esentiale ale companiei dumneavoastra si trebuie sa fie efectuate corect si la timp. Oferind asistenta departamentelor aflate in contact cu clientul, back-office-ul stabileste bunul mers al afacerii.

De ce
Valoris?

Ganditi-va la noi ca la un centru de resurse, unde puteti gasi asistenta non-stop pentru operatiunile dumneavoastra de back-office. Am reusit sa optimizam procesele pentru clientii nostri si acestia au acum timp suficient la dispozitie pentru a se dedica activitatii de baza.

Optimizati-va costurile si economisiti timp

Ca partener de incredere, vom fi o extensie a afacerii dumneavoastra, deoarece vom gandi si vom actiona ca si cum am face parte din companie. Veti obtine performante imbunatatite si resurse competente, pentru a face fata operatiunilor dumneavoastra si a optimiza costurile.

Ne adaptam la cerintele dumneavoastra 

Operatiunile de back-office necesita abilitati specifice. In loc sa irositi timp cautand aceste abilitati in procesele de recrutare, puteti accesa serviciile noastre, pentru ca avem proceduri bine definite si suntem intotdeauna pregatiti sa ne adaptam nevoilor dumneavoastra.

Iata cateva exemple de operatiuni de back office pe care le acoperim:

Suntem gata sa preluam intregul proces de comanda; din momentul plasarii comenzii pana cand clientul primeste produsul sau serviciul.

Furnizorii si clientii, toti trimit sau solicita facturi. Puneti totul la punct cu solutia noastra de gestionare, de la primirea facturilor pana la arhivarea acestora.

Prin preluarea operatiunilor dumneavoastra de rezervari vom ajunge sa oferim un flux functional si sa imbunatatim experienta clientului in acelasi timp.

Operatiunile de logistica inversa necesita mult timp, dar nu pot fi evitate. Procesul pe care trebuie sa-l parcurga clientul pentru un retur este foarte important daca doriti sa fiti un partener de incredere, prin urmare, va oferim o modalitate simpla de a elimina acest lucru din agenda dumneavoastra si de a va concentra pe activitatea de baza.

In functie de nevoile dumneavoastra si de volumul de munca, putem crea cele mai bune fluxuri, care vor asigura toate operatiunile la cele mai inalte standarde.

V-ar placea sa stiti ca totul functioneaza perfect si ca va puteti concentra asupra dezvoltarii afacerii ?

    * Campuri necesare pentru a putea fi contactat(a)

    Accept comunicari de marketing si vanzari

    Sunt de acord ca Valoris Center sa poata folosi datele mele pentru a-mi transmite informatii despre serviciile sale (inclusiv mesaje promotionale, invitatii la evenimente sau sondaje de opinie, buletine informative etc), prin posta, posta electronica, SMS, MMS, telefon, medii de socializare si prin alte mijloace. Inteleg ca pot sa renunt la aceasta optiune in orice moment conform instructiunilor din Politica de confidentialitate.