Skip to content

Diversitate si incluziune

La Valoris Center ne angajam sa integram in cultura organizationala aspectele esentiale care tin de incluziune si diversitate.

Toti suntem diferiti si tocmai aceste diferente ne fac speciali si valorosi. Valoris Center sustine diversitatea si consideram ca doar intr-un mediu divers putem avea cele mai bune rezultate impreuna. Datorita diversitatii, avem parte de creativitate, idei bune si ne imbunatatim performantele in mod constant. Indiferent de rasa, sex, nationalitate, religie sau varsta, cu totii avem acelasi scop: sa devenim cat mai buni .

Oferim angajatilor nostri autonomie, posibilitatea de a lua decizii si de a propune schimbari. De-a lungul timpului, am creat un mediu de lucru in care fiecare persoana este respectata si apreciata , iar fiecare idee este luata in considerare, analizata si valorificata. Nu toleram discriminarile de niciun fel in cadrul companiei. Este interzisa si pedepsita discriminarea bazata pe rasa, orientare sexuala, religie, etnie, varsta sau orice aspect care nu are legatura cu activitatea profesionala din cadrul Valoris Center. Toti angajatii sunt tratati in mod egal, corect si impartial.

„Inca de la inceput ne-am dorit – si am luat toate masurile in acest sens – ca Valoris sa fie un loc al diversitatii si incluziunii. Ne-am demonstrat de fiecare data ca oamenii diversi aduc idei noi si viziuni fresh.
Fiind diferiti, reusim sa vedem situatiile din mai multe puncte de vedere si sa ne indeplinim obiectivele cu rezultate exceptionale.
Am creat si am promovat un mediu inclusiv, unde fiecare persoana din echipa Valoris este tratata egal, indiferent de rasa, etnie, sex, orientare religioasa sau sexuala etc.
Criteriile pe care le luam in considerare in evaluarea colegilor sunt axate mereu pe cunostinte si pe parcursul profesional din cadrul companiei.
Ne vom asigura in continuare ca toti colegii din colectivul Valoris vin cu placere la locul de munca, simt ca ideile lor conteaza si sunt apreciati pentru ceea ce sunt.”

Cristina Man – General Manager Valoris Center

Diversitatea si incluziunea se regasesc in toate activitatile de business intreprinse de Valoris Center, in legatura cu toti partenerii nostri, inclusiv clienti, furnizori si angajati.

Pentru un mediu de lucru cat mai inclusiv, recrutarea se desfasoara intr-un mod transparent, iar diferentele se fac doar pe considerente profesionale si nu de alta natura. Oferim sanse egale tuturor angajatilor si potentialilor angajati.

Procesele de recrutare sunt desfasurate in mod echitabil pentru toti candidatii, astfel incat nu exista discriminari pe considerente religioase, de orientare sexuala, varsta, obiceiuri, etnie etc.

Beneficiile financiare si non-financiare din Valoris Center au ca fundament criterii obiective legate de abilitatile profesionale de care o persoana da dovada.

Actionam fara prejudecati si respectam caracterul divers al fiecarei persoane, fapt care ne ajuta sa evoluam zilnic.

Dorim sa promovam in continuare diversitatea si incluziunea si totodata sa consolidam oportunitatile profesionale egale pe viitor.

La Valoris regasim angajati de toate varstele, in diferite functii, incepand de la Generatia Z, pana la Baby Boomers.
La Valoris sustinem atat barbatii, cat si femeile in functiile de conducere si ne mandrim cu faptul ca peste 50% dintre manageri sunt femei.
La Valoris
peste 65% dintre
angajati sunt femei.