Skip to content

Contabilitate

Un serviciu complet

Toate tranzactiile dumneavoastra financiare sunt rezumate, analizate si raportate datorita operatiunilor de contabilitate. Aceasta zona interna permite companiei dumneavoastra sa aiba o mai buna vizualizare si intelegere a afacerii.

Oferim solutii 24/7multilingvisticesi multi-canal.
Oferim solutii 24/7
multilingvistice
si multi-canal.
Prin telefon, email,SMS, chat live, social media, video live.
Prin telefon, email,
SMS, chat live, social media, video live.
Experienta dovedita in gestionarea clientilor B2B, B2C sau Corporate.
Experienta dovedita in gestionarea clientilor B2B, B2C sau Corporate.
GDPR compliance.Datele dvs. nu vorparasi UE.
GDPR compliance.
Datele dvs. nu vor
parasi UE.
1

De ce Valoris?

Contabilitatea nu se refera doar la pastrarea de registre si rapoarte. Noi vedem acest domeniu ca fiind unul foarte important pentru cresterea afacerii. Planificarea si mentinerea tuturor declaratiilor in ordine fac parte dintr-o companie stabila si reprezinta elemente esentiale pentru decizii de management mai bune. Expertii nostri pot face din contabilitatea primara un activ real in cadrul companiei dumneavoastra.

2

Alegeti solutia simpla

Inregistrarea si verificarea facturilor, operatiunile legate de conturi bancare, scanarea documentelor contabile si arhivarea rapoartelor, toate acestea sunt importante si trebuie sa va asigurati ca sunt tratate corespunzator. Identificarea unor persoane de incredere care sa preia contabilitatea primara poate sa fie la un proces lung si costisitor. Solutiile noastre pot asigura preluarea rapida a acestor operatiuni, care vor fi efectuate de personal calificat.

3

Oferiti o imagine buna investitorilor

Daca serviciile contabile sunt de calitate, compania va oferi o imagine mai buna pentru partile interesate. Chiar daca nu este planul dumneavoastra chiar acum, o imagine bine adaptata pentru potentialii dumneavoastra investitori se construieste in timp si are o valoare esentiala.

Doriti sa obtineti cele mai bune practici contabile pentru afacerea dumneavoastra?