Skip to content

Industrii

Banking&Finance Prin intermediul serviciilor de contact center si SaaS oferiti clientilor dumneavoastra permanent suport, va asigurati de loialitatea acestora si cresteti constant numarul de clienti.

Auto Generati trafic in show-room, masurati constant nivelul de satisfactie al clientilor si sunteti in legatura permanenta cu acestia in toate etapele de post-vanzare. In plus, prin serviciile de recrutare&inchiriere personal va asigurati ca aveti omul potrivit la locul potrivit.

Utilitati Oferiti clientilor dumneavoastra o disponibilitate 24/7/365 pentru preluarea deranjamentelor si va asigurati de satisfactia acestora prin intermediul survey-urilor desfasurate.

IT Prin intermediul seviciilor de suport si a campaniilor de loializare si retentie, grija fata de client trece la urmatorul nivel.

Retail&E-commerce Prin servicii de up-selling si cross-selling, preluare comenzi si solutii SaaS, valorificati fiecare interactiune cu clientul in beneficiul amandurora. Apeland la serviciile de recrutare&inchiriere personal stati fara griji in perioadele in care fluctuatia de personal este la un nivel ridicat.

Pharma Grija fata de pacient este prioritatea dumneavoastra pe care noi o asiguram prin servicii 24/7/365 de farmacovigilenta, back-office, infoline.

Aviatie Cresteti rata de satisfactie a clientilor cu solutiile noastre, ce pot fi personalizate pentru companiile aeriene de orice dimensiune. Externalizati seviciile de informatii despre zboruri, asistenta in anulare sau actualizari, cu echipa noastră de agenti, care ofera servicii in mai multe limbi straine. Veti îndeplini astfel cerintele specifice pietei si veti reduce costurile operationale.

Travel&Tourism Va asigurati ca fiecare interactiune pe care o aveti cu un client, indiferent daca este o solicitare de rezervare sau reclamatie, este transformata intr-o experienta placuta pentru client. In plus, prin serviciile oferite 24/7/365, asigurati managementul situatiilor de criza.

Health Care Oferiti pacientilor dumneavoastra serviciul de asistenta medicala multilingva, 24/7/365 precum si gestionarea situatiilor de urgenta. Utilizand solutile SaaS asigurati cresterea productivitatii, prin acces facil la informatii si functii avansate de raportare si analiza adaptate business-ului.

Telecom Cresteti vanzarile, eficientizati procesele si fidelizati clientii prin serviciile de contact center, back-office si SaaS.

Business Support Services Prin serviciile de BPO adaptate specificului dumneavoastra de business va asigurati de eficientizarea proceselor interne si cresterea numarului de clienti.

Curierat si livrari Prin solutiile noastre va garantam ca satisfactia clientilor va deveni un punct forte. Ne folosim de experienta acumulata de-a lungul anulor si livram mereu calitate si servicii rapide. Cu o disponibilitate 24/7 si acoperire pe mai mai multe canale, oferim servicii intr-o varietate de limbi straine, astfel incat clientii dumneavoastra sa fie mereu la curent cu statusul livrarilor.