Administrare

Administrare de personal

Administrarea fortei de munca se ocupa de contracte de munca, anexe ale contractelor, emiterea de documente pentru angajati, arhivarea si organizarea documentelor scanate.

De ce
Valoris?

Avem o imagine de ansamblu clara a legislatiei aplicabile si expertiza in acest domeniu. Putem veni cu o solutie de la zero sau cu un plan de imbunatatire, in functie de pozitia dumneavoastra actuala.

Software si automatizare

Prin integrarea datelor dumneavoastra intr-un software profesional si automatizarea sarcinilor de rutina, garantam un rezultat 100% sigur si corect. Nu mai exista erori in operatiunile dumneavoastra administrative. Mai mult, totul poate fi customizat pentru a reflecta specificul afacerii dumneavoastra, prin raportare personalizata.

Solutie completa

Daca aveti nevoie de un plan complet de administrare a angajatilor, va punem la dispozitie o echipa de experti dedicati, un set complet de rapoarte, astfel incat nu va mai trebui sa va faceti griji cu privire la aceasta parte a afacerii.

Doriti sa va gestionati forta de munca asa cum o face o companie mare?

    * Campuri necesare pentru a putea fi contactat(a)

    Accept comunicari de marketing si vanzari

    Sunt de acord ca Valoris Center sa poata folosi datele mele pentru a-mi transmite informatii despre serviciile sale (inclusiv mesaje promotionale, invitatii la evenimente sau sondaje de opinie, buletine informative etc), prin posta, posta electronica, SMS, MMS, telefon, medii de socializare si prin alte mijloace. Inteleg ca pot sa renunt la aceasta optiune in orice moment conform instructiunilor din Politica de confidentialitate.