Conturi B2C

Consumatorii sunt la putere

Pentru a intelege importanta relatiei dintre un business si consumatorul final,  este esential sa fim constienti ca puterea este a consumatorului. Chiar daca interactiunile clientilor B2C sunt scurte si deseori unice, ele cantaresc din ce in ce mai mult in mintea clientului. Traim in era in care o experienta buna la nivel de asistenta poate sa conteze mai mult decat pretul produsului.

De ce
Valoris?

Ne-am intalnit cu utilizatorul final in multe proiecte, pentru industrii diferite. Oferim asistenta pentru consumatori, suport in vanzari sau asistenta tehnica, pentru clienti locali si internationali. Suntem flexibili si gasim intotdeauna o abordare diferita pentru fiecare partener, dar mentinem obiectivul principal: excelenta in serviciile pentru clienti.

Clienti multumiti

Un client fericit va reveni, va cumpara mai mult si va recomanda serviciul dumneavoastra si altora. Mai mult, consumatorii au nevoie de solutii rapide. Echipele noastre dedicate vor stabili proceduri care vor respecta indicatorii de calitate si intervalele de timp necesare pentru a oferi experienta pe care o merita clientii dumneavoastra.

Conformitate GDPR

Solutiile noastre sunt 100% conforme cu regulamentul GDPR.

Va doriti clienti fericiti care sa va recomande?

    * Campuri necesare pentru a putea fi contactat(a)

    Accept comunicari de marketing si vanzari

    Sunt de acord ca Valoris Center sa poata folosi datele mele pentru a-mi transmite informatii despre serviciile sale (inclusiv mesaje promotionale, invitatii la evenimente sau sondaje de opinie, buletine informative etc), prin posta, posta electronica, SMS, MMS, telefon, medii de socializare si prin alte mijloace. Inteleg ca pot sa renunt la aceasta optiune in orice moment conform instructiunilor din Politica de confidentialitate.