Upsell

Cresteti valoarea fiecarui client 

Aveti deja o baza de date de clienti stabili, dar credeti ca le-ati putea oferi mai mult? Desigur, timpul este intotdeauna o problema si veti avea nevoie de un serviciu scalabil. Va putem oferi optiuni rapide de upselling pentru produsele si serviciile dumneavoastra.

De ce
Valoris?

Cu echipa noastra de profesionisti experimentati vom creste nivelul de satisfactie al clientilor. Ii vom informa despre produsele sau optiunile dumneavoastra suplimentare, le vom explica avantajele si vom creste valorile comenzilor.

Upsell-ul inseamna clienti mai multumiti

Prin upselling nu obtineti doar venituri mai mari, ci este si o tehnica care valorifica relatia pe care o aveti cu clientii. Daca ii informati la timp despre upgrade-uri sau optiuni premium, generati intentie de cumparare.

Vanzarea catre clientii existenti este rentabila

Este intotdeauna mai ieftin si mai usor sa vindeti clientilor dumneavoastra existenti decat clientilor noi. Mai mult, clientii care finalizeaza un proces de upsell, vor reveni mai mult ca sigur. Compania dumneavoastra va beneficia astfel de un proces de vanzare solid si previzibil.

Vreti sa vindeti mai mult catre clientii existenti?

    * Campuri necesare pentru a putea fi contactat(a)

    Accept comunicari de marketing si vanzari

    Sunt de acord ca Valoris Center sa poata folosi datele mele pentru a-mi transmite informatii despre serviciile sale (inclusiv mesaje promotionale, invitatii la evenimente sau sondaje de opinie, buletine informative etc), prin posta, posta electronica, SMS, MMS, telefon, medii de socializare si prin alte mijloace. Inteleg ca pot sa renunt la aceasta optiune in orice moment conform instructiunilor din Politica de confidentialitate.