Servicii Personalizate

Ne place sa oferim solutii personalizate

Stim din experienta ca fiecare partener pe care il avem are o poveste unica, un anumit comportament pe o piata specifica si trebuie sa indeplineasca obiective distincte, in timp ce se confrunta cu provocari diferite.

De ce
Valoris?

Daca alegeti sa externalizati anumite segmente, nu este ca si cum ati pierde controlul asupra acestora. Ne aliniem valorilor si mentalitatii companiei dumneavoastra si actionam in numele brandului dumneavoastra, exact cum am face-o pentru noi insine. Veti castiga mai mult decat un partener, practic vom face parte din compania dumneavoastra.

Mai mult decat optimizare de costuri

Partenerii nostri au descoperit ca reducerea costurilor nu este singurul avantaj al externalizarii. Ne place sa intelegem fiecare afacere, prin urmare evaluam cu atentie fiecare pas pe care il facem impreuna, pornind de la motivul pentru care trebuie sa externalizati un serviciu, parcurgand toti pasii care ne conduc la excelenta in serviciile pentru clienti.

Suntem dedicati afacerii dvs.

Veti avea resurse dedicate, de la manageri de proiect la analisti de calitate si agenti, intr-o echipa pe care o vom adapta in mod adecvat nevoilor dumneavoastra. Compania noastra ofera intregul ecosistem de care aveti nevoie: agenti profesionisti, manageri, un sistem de calitate excelent, asistenta, totul sustinut de solutii software de ultima generatie. Va putem promite ca veti avea servicii mai bune, clienti mai fericiti si veti castiga, de asemenea, timp pentru a va concentra pe afacerea dumneavoastra de baza, pentru a dezvolta cel mai bun produs sau pentru a oferi servicii excelente.

V-am starnit curiozitatea?

    * Campuri necesare pentru a putea fi contactat(a)

    Accept comunicari de marketing si vanzari

    Sunt de acord ca Valoris Center sa poata folosi datele mele pentru a-mi transmite informatii despre serviciile sale (inclusiv mesaje promotionale, invitatii la evenimente sau sondaje de opinie, buletine informative etc), prin posta, posta electronica, SMS, MMS, telefon, medii de socializare si prin alte mijloace. Inteleg ca pot sa renunt la aceasta optiune in orice moment conform instructiunilor din Politica de confidentialitate.