Soft Collection

Colectare de creante cu accent pe experienta clientilor

Colectarea de creante este o activitate solicitanta si consumatoare de timp, dar cu o strategie buna, veti primi platile la timp si intreaga experienta a clientilor va fi imbunatatita.

De ce
Valoris?

Suntem capabili sa punem in aplicare practici care respecta regulile si reglementarile specifice din domeniu. Ratele noastre de succes au fost intotdeauna ridicate datorita personalului nostru instruit, priceput in obtinerea celui mai bun rezultat din activitatile de colectare.

Serviciu profesional pentru clienti

Suntem dedicati serviciilor pentru clienti. Tratam fiecare client cu respect si pretuim toate interactiunile pe care le avem. Ne-am insusit aceste reguli, care se reflecta cu succes in calitatea serviciilor de colectare de creante pe care le furnizam.

Asiguram o rata crescuta de succes

Optimizarea costurilor este un mare avantaj atunci cand vine vorba de externalizarea serviciiilor de soft collection si, datorita ratelor de succes pe care le obtinem, nu veti mai pierde bani si timp din cauza facturilor neplatite la momentul scadentei.

Doriti sa primiti platile la timp si sa cresteti satisfactia clientilor?

    * Campuri necesare pentru a putea fi contactat(a)

    Accept comunicari de marketing si vanzari

    Sunt de acord ca Valoris Center sa poata folosi datele mele pentru a-mi transmite informatii despre serviciile sale (inclusiv mesaje promotionale, invitatii la evenimente sau sondaje de opinie, buletine informative etc), prin posta, posta electronica, SMS, MMS, telefon, medii de socializare si prin alte mijloace. Inteleg ca pot sa renunt la aceasta optiune in orice moment conform instructiunilor din Politica de confidentialitate.