Contact Center

Solutii de asistenta premium

In mediul digital, clientii beneficiaza de asistenta mai mult decat prin traditional canal telefonic  Un centru de contact va oferi tot sprijinul necesar, intr-o structura moderna dezvoltata pe mai multe canale.

De ce
Valoris?

Echipa noastra este pregatita sa interactioneze cu clientii dumneavoastra, intrucat putem gestiona proiecte mari de inbound si outbound, cu o abordare multichannel si indicatori de inalta calitate. Putem prelua toate interactiunile dumneavoastra sau doar overflow-ul, fara a interveni in procesele curente.
Fiind profesionisti in procese de externalizare, oferim o gama larga de servicii multilingivstice pentru clientii din intreaga lume.

Solutii integrate.

Oferim mai mult decat un serviciu de contact center. Cu o solutie integrata de software si hardware, implementam servicii complete, potrivite pentru afacerea dumneavoastra. Veti utiliza platformele noastre sigure, stabile si solutiile premium pe care le dezvoltam.

Parteneriat de incredere.

O abordare flexibila, angajati pasionati, clienti care sunt alaturi de noi de mai bine de 10 ani, acestea sunt doar cateva motive pentru a deveni partenerul nostru de afaceri.

Cautati un contact center profesionist?

    * Campuri necesare pentru a putea fi contactat(a)

    Accept comunicari de marketing si vanzari

    Sunt de acord ca Valoris Center sa poata folosi datele mele pentru a-mi transmite informatii despre serviciile sale (inclusiv mesaje promotionale, invitatii la evenimente sau sondaje de opinie, buletine informative etc), prin posta, posta electronica, SMS, MMS, telefon, medii de socializare si prin alte mijloace. Inteleg ca pot sa renunt la aceasta optiune in orice moment conform instructiunilor din Politica de confidentialitate.