Skip to content

Cheia catre o cariera de succes

Indiferent de punctul in care te afli in cariera ta, fie ca esti la inceput de drum sau deja ai acumulat experienta, este important sa fii mereu informat/a despre oportunitatile destinate dezvoltarii, atat in zona personala, cat si in cea profesionala.

In ultimii ani, companiile ofera astfel de oportunitati angajatilor, sub forma de beneficii. Cursurile care pun accent pe dezvoltarea personala si profesionala sunt ideale pentru a-ti valorifica potentialul si abilitatile. Participand la aceste cursuri, vei fi mereu cu un pas inainte spre obtinerea carierei pe care ti-o doresti.

Daca vrei sa-ti extinzi orizonturile si sa afli cum sa-ti imbunatatesti constant performantele, citeste articolul nostru si vei descoperi o perspectiva fresh asupra dezvoltarii personale si profesionale.

 

Citeste cu atentie descrierea job-ului!

Anuntul de angajare este primul lucru cu care interactionezi atunci cand iti cauti un loc de munca, de aceea te sfatuim sa-i acorzi importanta. In anunt vei gasi, pe langa o descriere a job-ului, si o lista cu beneficiile pe care compania ti le va oferi in cazul in care te decizi sa aplici si ulterior sa devii angajatul lor.

Cursurile de dezvoltare personala si profesionala pe care companiile le pun la dispozitie reprezinta avantaje esentiale pentru cariera ta, prin urmare te incurajam sa aplici la oportunitati care iti ofera astfel de beneficii. Companiile care investesc in dezvoltarea angajatilor sunt cele in care posibilitatile de promovare sunt numeroase.

La Valoris, ne axam pe dezvoltarea colegilor, de aceea fiecare dintre ei are numeroase posibilitati de a evolua, iar acestea se reflecta si in promovarile numeroase din interiorul companiei. De exemplu, 47% dintre colegii care au promovat intern anul trecut au devenit team leaderi.

 

Afla cum te ajuta cursurile de dezvoltare personala si profesionala!

Poate ca te intrebi de ce sa tii cont de acest aspect, nu-i asa? Ei bine, prin dezvoltarea abilitatilor pe care le ai sau prin dobandirea unor aptitudini noi, vei avea numai de castigat. Aceste abilitati pe care tu le castigi sau cele pe care ai ocazia sa le le imbunatatesti vor face diferenta dintre tine si ceilalti, asigurandu-ti avantaje reale. Printre acestea, merita mentionate:

  • promovarea in cariera;
  • avansarea pe o pozitie de leadership;
  • dobandirea de skill-uri care sa iti usureze activitatea zilnica.

Mai mult de atat, training-urile te ajuta sa te dezvolti in cariera, insa multe dintre cunostinte iti vor fi utile si pentru dezvoltarea personala.

La Valoris Center, punem accent pe dezvoltarea ta personala si profesionala si ne preocupa motivarea ta continua. Aici vei gasi un mediu de lucru prietenos, unde angajatii sunt pasionati si motivati sa obtina rezultate exceptionale. Avem standarde inalte si ne place sa le oferim colegilor nostri o buna pregatire, asadar contribuim la formarea lor prin training-uri de comunicare, time management, empatie, feedback (cum sa dai si sa primesti feedback) si multe altele. Prin intermediul acestora, tu iti vei insusi abilitati foarte utile pentru orice interactiune, fie ca este la locul de munca sau in viata personala.

 

Iesi din zona de confort!

Data viitoare cand intalnesti oportunitati care pot sa contribuie la  dezvoltarea ta, te indemnam sa le iei in considerare si sa participi. Nu vei sti niciodata daca ceva ti se potriveste pana nu incerci. Prin urmare, nu ai nimic de pierdut, ba mai mult, ai de castigat experienta, abilitati, vei obtine chiar si noi calificari profesionale.

 

Totul depinde de tine si de obiectivele pe care ti le-ai setat la inceputul calatoriei. Asadar, nu uita de ce ai inceput si ia-ti timp pentru a investi in cariera ta cu ajutorul diverselor activitati de dezvoltare personala si profesionala pe care angajatorul ti le pune la dispozitie. Nu numai ca te vei perfectiona constant si vei deveni o versiune mai buna a ta, dar vei fi mult mai eficient/a in munca pe care o practici si astfel vei castiga mai multa incredere in fortele proprii.

Speram ca ti-am fost de ajutor, iar daca vrei sa afli cum iti poti dezvolta cariera alaturi de Valoris, acceseaza pagina noastra de cariere!

 

La Valoris, iti faci  cariera asa cum vrei!