Skip to content

Clutch: Valoris Center – in topul companiilor care ofera servicii de Call Center

Industria de contact center a devenit parte integranta a multor companii, care activeaza in mediul online sau offline. Datorita popularitatii sale, este astazi un element de baza in domeniul de externalizare a serviciilor. Companii precum Valoris Center sunt precursori in industria call center-ului! Cu peste 15 ani de experienta, echipa noastra are experiența si expertiza necesara pentru a gestiona activitatile necesare fiecarui profil de business si tuturor nevoilor care apar.

Serviciile pe care le oferim se ridica la cele mai inalte standarde.  In acest context, suntem foarte mandri de premiile si distinctille pe care le-am primit de-a lungul anilor. Astazi, va anuntam ca mai adaugam un premiu in portofoliul Valoris Center, oferit de Clutch, in cadrul Clutch leader awards. Potrivit celui mai recent raport Clutch, compania noastra este recunoscuta pentru ca ofera unele dintre cele mai bune servicii din industrie! Am reusit din nou sa depasim asteptarile si sa oferim rezultate excelente.

Clutch este o platforma consacrata dedicata mediului de business, cu sediul in Washinton, DC, care isi propune sa ajute companiile care ofera servicii, sa identifice si sa se conecteze cu parteneri care au nevoie de solutii BPO pentru a-si atinge obiectivele.

Suntem mandri sa fim parte din acest grup de companii, alaturi de nume puternice prezente pe platforma Clutch.  Este o etapa importanta pentru echipa Valoris Center si ne bucuram sa impartasim acest eveniment din evolutia companiei cu partenerii nostri. Clientii nostri sunt motivul pentru care evoluam in fiecare zi si cu ajutorul carora ne depasim mereu obiectivele. Le multumim pe aceasta cale pentru pentru toata implicarea de care dau dovada in relatie cu noi, iar acest premiu le este dedicat.

De peste 15 ani oferim solutii moderne pentru companii puternice.

Contacteaza-ne astazi si spune-ne cum putem sa ajutam la indeplinirea obiectivelor companiei tale. Obiectivele tale sunt obiectivele noastre!