Skip to content

Compania Valoris Center – castigatoare la “Clutch Global Winners” 2023

Valoris Center a castigat in luna noiembrie premiul “Global” oferit de platforma Clutch pentru serviciile de outsourcing pe care le ofera partenerilor locali si internationali, de peste 17 ani.

Clutch Global Awards premiaza anual cele mai performante companii din industria serviciilor B2B la nivel mondial.

Companiile premiate sub umbrela “Clutch Global Winners” sunt selectate datorita experientei lor in domeniu si a capacitatii de a livra rezultate exceptionale si pe baza feedback-ului partenerilor care aleg sa publice recenzii pe Clutch.

Pentru al șaselea an consecutiv, Clutch a premiat companiile de top B2B cu desemnarea Global Award Winners, iar Valoris se bucura sa fie printre castigatori in 2023.

Acest premiu este o dovada ca eforturile pe care le facem alaturi de partenerii nostri sunt recunoscute prin vocea acestora in recenziile de pe platforma Clutch. Suntem mandri să fim recunoscuti inca o data ca lideri in industria de outsourcing.

Expertiza pe care o avem in industrii variate, flexbilitatea ca furnzior de servicii de externalizare si calitatea serviciilor pe care le oferim sunt avantajele pe care le oferim in partenerialele noastre. Va invitam sa aflati chiar de la partenerii nostri cum se reflecta acestea in colaboarea pe care o au cu Valoris center, aici.