Skip to content

De ce sa apelezi la o companie specializata in selectie si recrutare de personal?

Ritmul rapid din mediul de business actual impune oricarei companii un grad crescut de adaptabilitate, iar in acest context, gasirea talentului potrivit a devenit un factor din ce in ce mai important pentru succes.
Toate acestea, intr-o perioada in care identificarea si atragerea candidatilor de top sunt sarcini din ce in ce mai dificile. Prin urmare, tot mai multe companii apeleaza la externalizarea serviciilor de recrutare.
Iata cateva avantaje pe care le ofera specialistii in recrutare si selectie de personal de la Valoris HR:

1. Eficienta in recrutare

Specialistii nostri in recrutare inteleg atat cerintele specifice ale pozitiilor vacante cat si elementele ce apartin fiecarei industrii si au experienta in selectarea candidatilor. Mai mult, evaluam calificarile, abilitatile si gradul de aderenta al candidatului la cultura organizatiei, astfel incat sa ii recomandam pe cei mai potriviti.

2. Economie de timp

Procesul de selectie si recrutare este unul indelungat si poate implica atat promovarea pozitiilor vacante, cat si etapele de screening, interviuri si ofertare. Specialistii Valoris HR gestioneaza eficient procesele de recrutare si se incadreaza mereu in termenul stabilit cu partenerii nostri. In plus, lucram cu o baza solida si actualizata de candidati si avem informatii despre dinamica si tendintele salariale de pe piata muncii, astfel incat sansele de a gasi persoana potrivita cresc.

3. Riscuri reduse

Alegerea unei persoane nepotrivite poate sa influenteze semnificativ costurile unei companii. Specialistii nostri vor depune mereu eforturile necesare pentru a reduce potentialele riscuri ce apar in urma selectarii unui profil care nu se potriveste cu organizatia sau cerintele postului.

4. Incredere

Suntem in continuare aproape de partenerii Valoris HR cu care avem colaborari de lunga durata. Aceste parteneriate ne-au facilitat o intelegere mai buna a culturii companiei lor, a valorilor si a nevoilor de angajare pe care acestia le au, ceea ce se reflecta in rapiditatea cu care identificam talentele potrivite.

5. Suport

In relatia cu un viitor angajat, suportul in negocierea pachetului salarial este important, astfel incat atat compania, cat si candidatul sa se simta corect reprezentati. La Valoris HR avem o intelegere profunda atat a cerintelor de competente din partea angajatorilor cat si asupra pachetelor salariale, ceea ce ne ajuta sa atragem talente de top pentru clientii nostri.

In final, prin colaborarea cu Valoris HR, partenerii beneficiaza de suportul unei echipe de specialisti 100% dedicati in identificarea de talente. Experienta noastra de recrutare in pozitii de management si specialisti si istoricul dovedit in identificarea si plasarea talentelor in diverse industrii, cum ar fi telecomunicatii, software, bancar, medical, ne recomanda ca partener de incredere pentru companiile care isi doresc echipe orientate catre performanta.

Ai nevoie de servicii profesionale de recrutare? Contacteaza-ne acum!