Skip to content

Cum poti sa ai un job de vara si un program flexibil in acelasi timp?

Oportunitatile de angajare in call center sunt multiple. Iar daca stapanesti bine si o limba straina, poate fi un excelent start in cariera si primul pas pentru a-ti construi experienta relevanta pentru viitoarele succese profesionale. Aici, mediul de lucru este mereu unul placut, colectivul, intr-o mare proportie, foarte tanar, iar posibilitatile de a lucra intr-un program flexibil, mari. In call center iti sunt puse la dizpozitie training-uri de specialitate si primesti permanent feed-back din partea superiorilor.

Pentru multi candidati exista insa perceptia ca un job in call center este departe de a fi ideal. Fara nici o indoiala, insa, call center-ul iti poate oferi o sansa reala pentru a-ti descoperi abilitatile, punctele forte si punctele slabe, de a intelege la ce te pricepi si ce iti doresti pe viitor. Si tot in call center vei gasi o scoala care iti va oferi traininguri de specialitate, unde vei invata, vei creste si te vei dezvolta.

Iar daca rutina se va strecura in activitatea ta, o vei alunga in mod cert prin concursurile variate la care vei putea participa, prin petrecerile organizate de companie sau prin team-building-urile unde iti vei cunoaste colegii si altfel decat la birou.

Este greu de spus daca exista un job perfect sau o reteta pentru acesta. Asadar, doar lucrand in call center ai ocazia sa vezi daca iti place si daca ti se potriveste un astfel de job. Initial te poti angaja pe parcursul verii daca esti student si ai nevoie de bani in plus de buzunar sau pentru ca esti la primul tau loc de munca si nu ai experienta. De ce? Pentru ca aici ai mereu posibilitatea sa cresti si beneficiezi de suportul de care ai nevoie. Colegii sunt mereu aproape de tine, iar team leader-ul este in permanenta langa tine, gata sa-ti ofere toate informatiile pe care nu le detii sau pe care poate nu le-ai inmagazinat corespunzator.