Misiunea Valoris Center
este de a asigura excelenta in construirea si dezvoltarea serviciilor de outsourcing.
Cu spirit inovator si experienta dovedita, dezvoltam relatii de business pe termen lung, atat pentru clientii, cat si pentru angajatii nostri.

Excelenta

Excelenta serviciilor defineste modul in care gandim si actionam. Se reflecta in raspunsuri prompte, comunicare sustinuta si garantia unei experiente excelente pentru client de fiecare data. Este angajamentul fata de partenerii nostri.

Inovatie

Pentru noi, inovatia este strans legata de performanta. Investim constant in cresterea eficientei, productivitatii si a calitatii serviciilor. Dezvoltarea sustinuta ne permite sa raspundem oricarei provocari venita din partea mediului de afaceri si a pietei.

Echilibru

Stim ca orice membru al echipei noastre este mai eficient atunci cand este fericit si multumit de mediul in care isi desfasoara activitatea. Investim constant in crearea unui mediu de lucru creativ si echilibrat.

Integritate

Respectam intotdeauna angajamentul asumat fata de clientii care ne-au acordat increderea lor. Integritatea sta la baza modului in care ne desfasuram activitatea si reprezinta o garantie a echitabilitatii, transparentei si a respectului, atat fata de partenerii de afaceri, cat si fata de membrii echipei noastre.

Contacteaza-ne azi
Suntem mereu dornici de noi provocari


Contact