Skip to content

Olimpiada Valoris

Ce este Olimpiada Valoris?

Cu siguranta ai auzit despre Olimpiada de la colegii tai de la Valoris.

Olimpiada este cel mai indragit eveniment pe care il organizam la Valoris, din 2011!

Este un concurs la care participa mai multe echipe formate din 6 persoane.

Competitia are loc in aer liber si consta in cateva probe prin care testam abilitatile de coordonare, viteza de reactie, creativitatea si, cel mai important: SPIRITUL DE ECHIPA!

VEZI MAI JOS CUM S-AU DESFASURAT EDITIILE ANTERIOARE ALE OLIMPIADEI VALORIS!

Olimpiada Valoris

Care este istoria Olimpiadei Valoris? Vrei sa vezi cum s-au desfasurat editiile anterioare? Vezi mai jos cele mai frumoase momente ale Olimpiadei!

Olimpiada 2023

Olimpiada 2022

Olimpiada 2019

Olimpiada 2018

Olimpiada 2017

Olimpiada 2016

Olimpiada 2015

Olimpiada 2013

Olimpiada 2012

Olimpiada 2011

Prima Olimpiada a avut loc in anul 2011, pe terasa de la Rams Center. Tot acolo s-au desfasurat si urmatoarele 5 editii.
Incepand cu 2017, Olimpiada s-a desfasurat pe terenuri de sport in aer liber, deoarce echipele inscrise au fost in numar din ce in ce mai mare.

Arbitrii sunt pe faza!

Pentru ca Olimpiada este o competitie, avem arbitrii bine pregatiti si vigilenti, care se vor asigura ca toate echipele primesc punctajul corect si ca au sanse egale.

Cine participa la Olimpiada?

In afara de echipele care concureaza, la Olimpiada Valoris participa arbitrii, dar si colegii si sustinatorii concurentilor

o competitie in adevaratul sens al cuvantului!

Concursul se desfasoara in baza unui regulament. Probele sunt stabilite in prealabil de organizatori si sunt testate inainte sa fie validate pentru eveniment. Echipele din concurs primesc instructiunile pentru fiecare proba, inainte ca aceasta sa inceapa.

Iata cateva din probele de la editiile anterioare:

Olimpiada Valoris