Skip to content

Supereroi Valoris – Povestea Alexei

Vrem sa te purtam pe drumurile povestilor de succes Valoris! Astazi, iti facem cunostinta cu unul dintre supereroii nostri, Alexa – Team Leader. Te invitam sa descoperi istoria si pasiunile ei si speram sa te inspire.

  1. Ce consideri ca ar trebui sa stie colegii tai despre tine? Spune-ne cateva detalii ca sa ne cunoastem mai bine.

In prezent sunt Team Leader de aproximativ 3 luni, am evoluat constant trecand prin fiecare etapa a proiectului, de la agent la agent senior si ulterior promovand ca Team Leader. Sunt o persoana dornica de a invata constant lucruri noi.

  1. Ce facultate ai terminat si care sunt planurile tale pentru viitor?

Venind in companie imediat dupa absolvirea liceului, nu m-am inscris la o facultate, insa am participat la cursuri individuale. In viitor planuiesc sa ma inscriu la Facultatea de Psihologie.

  1. Care a fost visul tau de cand erai mic copil?

Visul meu de cand eram mic copil era sa devin designer vestimentar, sa imi creez propriul brand.

  1. Ce hobby-uri ai in timpul liber?

Un hobby pentru care aloc cea mai mare parte din timpul liber este croitoria, confectionarea unor articole vestimentare.

  1. Iti ghidezi viata dupa un motto? Daca da, care este?

Motto-ul dupa care ma ghidez de fiecare data este „Nu exista lift care sa te duca la succesc, este necesar sa folosesti scarile.”

  1. Cand te-ai alaturat echipei Valoris?

M-am alaturat echipei Valoris la finalul lunii August in anul 2021.

  1. Cum a fost experienta Valoris pentru tine pana acum?

Experienta mea Valoris a fost si este una minunata. Fiind primul job dupa absolvirea liceului, face experienta si mai speciala, unica. Aceasta exeprienta mi-a deschis noi orizonturi, avand posibilitatea de a cunoaste multe persoane noi. In cadrul echipei Valoris activitatea, task-urile nu devin monotone, avand activitatea diversificata constant.

  1. Ce iti place cel mai mult la noi?

Posibilitatea de a te dezvolta atat pe plan profesional cat si pe plan personal, punandu-ti la dispozitie o multitudine de cursuri si workshop-uri. De asemenea, posibilitatea de a promova. Echipa din spate este mereu acolo pentru tine, sustinandu-te si mai mult de atat, oferindu-ti mereu ajutorul de care ai nevoie.

  1. In final, ce sfat ai pentru colegii tai din Valoris?

Sfatul meu este sa comunicati, aceasta este cheia in orice domeniu.