Skip to content

Supereroi Valoris – Povestea Anei

Vrem sa te purtam pe drumurile povestilor de succes Valoris! Astazi, iti facem cunostinta cu unul dintre supereroii nostri, Ana – Team Leader. Te invitam sa descoperi istoria si pasiunile ei si speram sa te inspire.

  1. Ce consideri ca ar trebui sa stie colegii tai despre tine? Spune-ne cateva detalii ca sa ne cunoastem mai bine.

Sunt o fire prietenoasa, sociabila si pasionata de psihologie. Iubesc foarte mult animalele, am patru pisici, un catel si un iepure, deci cine ma cunoaste, deja stie ca la mine acasa e o mica gradina zoo. Imi place sa ma implic in tot ceea ce fac, sa gasesc mereu un mod de a face lucrurile sa fie mai eficiente si sa gasesc solutii.

  1. Ce facultate ai terminat si care sunt planurile tale pentru viitor?

Am terminat Facultatea de Istorie si Stiinte Politice, specializarea Relatii Internationale si Studii Europene. Singurul meu plan de viitor este ca imi doresc sa evoluez constant. I’ll see where the road takes me.

  1. Care a fost visul tau de cand erai mic copil?

Cumva raspunsul meu se va incadra perfect in tematica de toamna/Halloween, pentru ca atunci cand eram copil imi doream sa fiu vrajitoare. I think that I got there somehow because I feel like there’s a bit of magic in everything I do.

  1. Ce hobby-uri ai in timpul liber?

Sunt pasionata de arta, in toate formele ei. Fotografia este principalul hobby si nu pot sa exist fara muzica, iar poezia ma ajuta sa ma exprim asa cum o simpla fraza nu ar putea.

  1. Iti ghidezi viata dupa un motto? Daca da, care este?

“If there’s a will, there’s a way”.

  1. Cand te-ai alaturat echipei Valoris?

In luna februarie a acestui an.

  1. Cum a fost experienta Valoris pentru tine pana acum?

Inca de cand m-am alaturat echipei, am simtit ca am langa mine niste oameni extraordinari care m-au motivat sa evoluez. M-am implicat in orice activitate ce mi-a iesit in cale, am cunoscut si mai multi oameni frumosi si am reusit sa ma cunosc mai bine prin aceasta calatorie.

  1. Ce iti place cel mai mult la noi?

Colectivul este cel ce m-a atras din primul moment. Inca de la prima interactiune cu Valoris, am simtit ca pot sa fiu eu alaturi de persoane intelegatoare, empatice si care au fost langa mine mereu cand am avut nevoie.

  1. In final, ce sfat ai pentru colegii tai din Valoris?

Be brave and trust yourself.