Skip to content

Supereroi Valoris – Povestea Andrei

Vrem sa te purtam pe drumurile povestilor de succes Valoris! Astazi, iti facem cunostinta cu unul dintre supereroii nostri, Andra – Analist Recrutare. Te invitam sa descoperi istoria si pasiunile ei si speram sa te inspire.

  1. Ce consideri ca ar trebui sa stie colegii tai despre tine? Spune-ne cateva detalii ca sa ne cunoastem mai bine.

Sunt o persoana activa, pozitiva, organizata, deschisa oricarei provocari. Imi place sa ajut ori de cate ori am posibilitatea si sa ma implic intens in activitatea pe care o desfasor. Am mers mereu pe premisa ca rezultatele mele profesionale sunt cartea mea de vizita.

  1. Ce facultate ai terminat si care sunt planurile tale pentru viitor?

Am terminat Facultatea de Relatii Internationale si Studii Europene si am facut specializarea de Master in Managementul Resurselor Umane. Mi-am dorit mereu sa lucrez in acest domeniu si pe viitor imi doresc o evolutie in aceasta ramura.

  1. Care a fost visul tau de cand erai mic copil?

Mi-am dorit sa fiu o femeie independenta si sa calatoresc cat mai mult. (inca lucrez la asta ūüėä)

  1. Ce hobby-uri ai in timpul liber?

Imi place sa ma ocup de design interior, sa decorez, sa dau o noua fata obiectelor vechi. Imi place sa calatoresc si sa descopar oameni si culturi noi.

  1. Iti ghidezi viata dupa un motto? Daca da, care este?

Nu pot sa spun ca imi ghidez viata dupa un motto anume, pentru ca viata este imprevizibila si este important sa putem sa ne adaptam fiecarei situatii. Cred mai degraba ca ‚ÄěNimic nu este intamplator‚ÄĚ si ‚ÄěImportant este sa vedem partea plina a paharului‚ÄĚ.

  1. Cand te-ai alaturat echipei Valoris?

Am inceput activitatea la Valoris pe 28 mai 2020.

  1. Cum a fost experienta Valoris pentru tine pana acum?

Experienta Valoris a fost o provocare pentru mine deoarece era un domeniu pe care nu il cunosteam, dar imi plac provocarile si consider ca am facut fata cu brio de fiecare data. Am avut parte de o echipa cu oameni minunati si dinamici, cu caractere diferite. Am invatat unii de la altii si ne-am dezvoltat impreuna.

  1. Ce iti place cel mai mult la noi?

Imi place faptul ca este o echipa cu oameni deschisi, care sunt dispusi sa te ajute atunci cand ai nevoie. Pot aparea situatii diferite si impreuna cu echipa se gaseste mereu o solutie pentru fiecare situatie in parte.

  1. In final, ce sfat ai pentru colegii tai din Valoris?

Sa fie deschisi, empatici si implicati. Sa se focuseze pe ceea ce isi doresc si sa aiba in vedere ca orice este posibil atata timp cat exista implicare.