Skip to content

Supereroi Valoris – Povestea Andreei

Vrem sa te purtam pe drumurile povestilor de succes Valoris! Astazi, iti facem cunostinta cu unul dintre supereroii nostri, Andreea – Analist Calitate. Te invitam sa descoperi istoria si pasiunile ei si speram sa te inspire.

  1. Ce consideri ca ar trebui sa stie colegii tai despre tine? Spune-ne cateva detalii ca sa ne cunoastem mai bine.

Heii! Sunt Andreea! 🙂 Sunt o persoana organizata si responsabila atunci cand vine vorba de task-urile pe care trebuie sa le indeplinesc, insa intotdeauna este loc si de glume, pentru ca treaba sa devina mult mai usoara. Sunt optimista, imi place sa zambesc si imi place sa ii fac si pe cei din jur sa zambeasca. Imi place sa cunosc oameni noi, deci sunt cam vorbareata.

  1. Ce facultate ai terminat si care sunt planurile tale pentru viitor?

Am terminat Universitatea Politehnica din Bucuresti, Facultatea Ingineriei Sistemelor Biotehnice, iar in prezent studiez la programul de masterat Inginerie și Proiectare Asistata de Calculator pentru Masini si Structuri Mecanice, din cadrul aceleiasi universitati. Imi plac lucrurile noi, imi place sa invat din orice domeniu, materia preferata in acest moment fiind cea de proiectare, pe care imi doresc sa o aprofundez in viitor.

  1. Care a fost visul tau de cand erai mic copil?

Pentru ca toti in copilarie am fost intrebati „Ce vrei sa devii cand o sa fii mare?”, raspunsul meu era avocat, deoarece stiam ca asa pot ajuta oamenii. Acesta a fost visul meu pana in liceu. Atunci mi-am dat seama ca imi plac alte lucruri si ca pot fi de folos oamenilor si sub alta forma.

  1. Ce hobby-uri ai in timpul liber?

Timpul liber imi place sa il petrec cu familia, sa fac plimbari prin natura, sa ies cu prietenii, iar daca se poate sa le combin pe toate, e perfect. Nu sunt neaparat hobby-uri, dar sunt lucrurile pe care eu le fac cel mai des pentru ca imi place sa fiu inconjurata de oamenii dragi.

  1. Iti ghidezi viata dupa un motto? Daca da, care este?

Consider ca fiecare ar trebui sa facem ceea ce ne place si ce ne face fericiti. Indiferent de lucru, de intensitatea lui, atata timp cat este facut cu drag, o sa obtinem mai devreme sau mai tarziu rezultatele dorite.

  1. Cand te-ai alaturat echipei Valoris?

In echipa Valoris m-am alaturat in octombrie 2020, pe postul de Operator introducere, validare si prelucrare date. Am avut emotii, stiam doar ca imi place sa ajut oamenii, iar provocarile sunt pe placul meu si, pornind de la aceste idei, emotiile au inceput sa dispara. Echipa din care fac parte este una cu oameni minunati, care sunt acolo cand ai nevoie de un sfat, de o informatie. Cu ajutorul lor te poti dezvolta si adapta mult mai usor.

  1. Cum a fost experienta Valoris pentru tine pana acum?

Experienta Valoris a fost si este in continuare una frumoasa. Este o echipa unde te poti dezvolta, iar aici nu ma refer doar la posibilitatea de a avansa in cadrul firmei, pentru ca oportunitati au fost intotdeauna. Pe mine m-a ajutat in dezvoltarea personala foarte mult, am devenit un om mult mai responsabil, mai organizat, iar dorinta de a ajuta oamenii din jurul meu s-a intensificat.

  1. Ce iti place cel mai mult la noi?

Imi place optimismul cu care se lucreaza, legatura ce se leaga intre oameni, suportul ce se ofera. Imi place ca atunci cand avem o problema, se gasesc intotdeauna solutii. Consider ca lucrurile pe care eu le gasesc in aceasta echipa sunt esentiale pentru obtinerea rezultatelor bune.

  1. In final, ce sfat ai pentru colegii tai din Valoris?

Hei, echipaaa! 🙂 Faceti lucrurile cu placere si bucurati-va de oamenii din jurul vostru. Atunci cand task-urile sunt facute cu placere, iar oamenii au o legatura stransa, rezultatele vor fi intotdeauna pe masura.