Skip to content

Supereroi Valoris – Povestea Catalinei

Vrem sa te purtam pe drumurile povestilor de succes Valoris! Astazi, iti facem cunostinta cu unul dintre supereroii nostri, Catalina – Team Leader. Te invitam sa descoperi istoria si pasiunile ei si speram sa te inspire.

  1. Ce consideri ca ar trebui sa stie colegii tai despre tine? Spune-ne cateva detalii ca sa ne cunoastem mai bine.

In prezent sunt Team Leader, am fost promovata pe aceasta pozitie incepand cu data de 1 septembrie a acestui an. Sunt o persoana entuziasta si pun foarte mult accent pe comunicare in activitatea mea.

  1. Ce facultate ai terminat si care sunt planurile tale pentru viitor?

Am absolvit Facultatea de Geografie si Geologie in cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, fiind licentiata in Geografia Mediului.

  1. Care a fost visul tau de cand erai mic copil?

Visul meu de cand eram mic copil a fost acela de a deveni profesor. O perioada de timp am profesat in invatamant, insa, in timp interesele mele s-au indreptat catre alte domenii de activitate.

  1. Ce hobby-uri ai in timpul liber?

Imi plac foarte mult jocurile de societate, datorita acestui lucru imi petrec o mare parte din timpul liber cu prietenii.

  1. Iti ghidezi viata dupa un motto? Daca da, care este?

„Succesul se ascunde in ambitia de a nu renunta” – Marius Torok

  1. Cand te-ai alaturat echipei Valoris?

M-am alaturat echipei Valoris la finalul lunii octombrie in anul 2022.

  1. Cum a fost experienta Valoris pentru tine pana acum?

Experienta Valoris pentru mine a fost si este una extraordinara, este experienta care a contribuit cel mai mult la dezvoltarea mea pe plan profesional, cat si personal. Pot spune ca sunt intr-o invatare si dezvoltare continua inca din prima zi din care fac parte din echipa Valoris, dobandind permanent noi competente si cunostinte.

  1. Ce iti place cel mai mult la noi?

Apreciez foarte mult unitatea acestei echipe, disponibilitatea, dorinta de a ajuta, intotdeauna exista o echipa in spatele tau care este dispusa sa te ajute si sa te sustina. Imi place faptul ca angajatii au posibilitatea de a se creste intern, lucru pe care il consider foarte valoros.

  1. In final, ce sfat ai pentru colegii tai din Valoris?

Sa ramana uniti si sa puna accent pe comunicare, comunicarea este cheia succesului in orice domeniu de activitate.