Skip to content

Supereroi Valoris – Povestea Cosminei

Vrem sa te purtam pe drumurile povestilor de succes Valoris! Astazi, iti facem cunostinta cu unul dintre supereroii nostri, Cosmina – Junior Trainer. Te invitam sa descoperi istoria si pasiunile ei si speram sa te inspire.

  1. Ce consideri ca ar trebui sa stie colegii tai despre tine? Spune-ne cateva detalii ca sa ne cunoastem mai bine.

Sunt un om predispus greselilor. N-am sa mă ridic in slavi cum fac autorii de autobiografii. Nu! Uneori mi-e greu, ma grabesc sa spun ca eu nu pot si poate ma enervez prea repede. Alteori sunt nemultumita si consider ca nu este suficient ce am facut. Cu toate astea, niciodata nu-mi lipseste respectul, respectul fata de mine, fata de munca mea si fata de oamenii din jurul meu. Asadar, respectul este principiul pe care l-am avut si-l voi avea in vedere in toate deciziile si situatiile.

  1. Ce facultate ai terminat si care sunt planurile tale pentru viitor?

De obicei, tinerii isi consolideaza o cariera, apoi se gandesc sa intemeieze o familie. La mine a fost invers. Acum, cand cel mai important om din viata mea, fiul meu Robert, a crescut si mi-a devenit si cel mai bun prieten, energia mea poate fi canalizata catre ascensiunea profesionala. “The sky is the limit” si deci, cata vreme voi avea putere, nu ma voi opri din invatat.

  1. Care a fost visul tau de cand erai mic copil?

Tot ce am visat in copilarie am azi. O familie frumoasa, colegi care ma fac sa simt ca am o a doua familie chiar si la locul de munca, prieteni dragi si siguranta financiara. Sunt inconjurata de iubire, grija si bucurie. Unde mai pui ca am zile in care rad pana ma sufoc si reusesc sa ii molipsesc si pe ceilalti. Ce mi-as putea dori mai mult?

  1. Ce hobby-uri ai in timpul liber?

Biblioteca e plina de sute de povesti si ganduri ale unor oameni care au poposit prin viata mai mult decat mine, poate. Dar de ce sa fiu ipocrita? Odata cu varsta, rabdarea se mai scurge, timpul se imputineaza iar cartile mai sunt inlocuite de seriale, filme, podcast-uri si muzica la maxim. Si chiar daca se intampla mai rar, pe primul loc in topul hobby-urilor, as pune mesele pline de prieteni ofticosi care urla că i-am batut la whist, rummy, rentz, activity si multe alte jocuri, nu pentru ca trisez, ci pentru ca sunt cea mai buna. 😊

  1. Iti ghidezi viata dupa un motto? Daca da, care este?

„Cu cat judeci mai mult, cu atat iubesti mai putin.” Honoré de Balzac

  1. Cand te-ai alaturat echipei Valoris?

M-am alaturat echipei Valoris in urma cu aproape trei ani si, inca din primele luni, am simtit caldura si spiritul de echipa. Pentru mine a fost un motiv foarte serios sa raman si sa-mi doresc sa cresc din punct de vedere profesional in aceasta familie frumoasa numita Valoris.

  1. Cum a fost experienta Valoris pentru tine pana acum?

Cu riscul de a ma repeta, experienta mea la Valoris s-a bazat pe respect si empatie, din ambele parti. Nu va imaginati ca aveam o placere nebuna sa ascult curierii nervosi sau clientii incapatanati. Aveam insa siguranta ca lucrurile bine facute, perseverenta si dorinta de evolutie ma vor ajuta. Chiar asa s-a intamplat si n-am sa ma opresc aici! In plus, chiar daca termenul ce urmeaza poate parea prea puternic, meritocratia mi se pare ca este unul dintre principiile pe care e construit Valoris. 😊

  1. Ce iti place cel mai mult la noi?

Cel mai mult imi place mediul de lucru hibrid, care se sprijina pe o comunicare eficienta, ajutata de tehnologia cu care Valoris nu ramane in urma. Desigur, nu am cum sa nu amintesc aici de mediul de lucru tanar, care adauga foarte mult dinamism si culoare companiei. Valoris ma trimite cu gândul la o firma construita dupa modelele din occident. Inclusiv faptul ca există aceasta revista a companiei, arata spiritul tanar, smart si energic al colectivului. Imi place extrem de mult ceea ce fac, am senzatia ca de cand ma stiu m-am tot antrenat pentru a deveni ce sunt azi si inca ma antrenez pentru tot ce o să fiu maine. Imi place enorm acest proiect  pentru ca este un domeniu in care mereu apare ceva nou, desi lucrurile de baza nu se schimba.

Lucrez cu oamenii, si imi place asta, sunt recunoscatoare ca fac parte din Valoris. Aici am cunoscut oameni care doresc sa te ajute in cariera, doar pentru ca te considera valoros. Am o recunostinta deosebita fata de ei, mi-au fost alaturi si m-au sustinut in fiecare zi.

  1. In final, ce sfat ai pentru colegii tai din Valoris?

„Poti sa faci orice iti propui”, spune un citat faimos de Benjamin Franklin.

Cand lucrezi cu oamenii, intotdeauna vor exista minusuri si grele încercari, dar important este sa nu te opresti! Sfatul meu este sa nu uitati nicio secunda secretul de baza: empatia. Empatia este secretul care sta la baza unei interactiuni de orice natura, indiferent ca aveti o situatie pe care o cunoasteti foarte bine sau nu, alegeti sa oferiti ajutor exact asa cum v-ar placea sa primiti voi.