Skip to content

Supereroi Valoris – Povestea Danei

Vrem sa te purtam pe drumurile povestilor de succes Valoris! Astazi, iti facem cunostinta cu unul dintre supereroii nostri, Dana – Marketing Assistant. Te invitam sa descoperi istoria si pasiunile ei si speram sa te inspire.

  1. Ce consideri ca ar trebui sa stie colegii tai despre tine? Spune-ne cateva detalii ca sa ne cunoastem mai bine.

Pot spune despre mine ca sunt o persoana plina de energie si viata, care iubeste sa-i faca pe cei din jurul ei sa rada si sa se simta bine. Imi place sa cred ca port mereu cu mine o energie pozitiva, deoarece incerc tot timpul sa ma feresc de situatii care mi-ar putea influenta in mod negativ starea emotionala.

  1. Ce facultate ai terminat si care sunt planurile tale pentru viitor?

Am terminat Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, specializarea Economia Comertului, Turismului si Serviciilor, iar in prezent sunt masteranda in primul an in cadrul aceleiasi facultati, la programul de masterat Marketing si Comunicare in Afaceri. Ca planuri de viitor, doresc sa imi continui experienta profesionala tot in domeniul marketingului, deoarece iubesc in prezent ceea ce fac si sunt mandra de mine ca am ajuns pana aici. Evident, scopul meu este sa evoluez tot mai mult, urmand si alte cursuri de specializare in paralel.

  1. Care a fost visul tau de cand erai mic copil?

Imi aduc aminte de un moment super funny cand intalnesc intrebarea asta. 😊 Cand eram la gradinita, educatoarea ne-a intrebat pe fiecare ce profesie dorim sa urmam cand vom fi mari, iar eu, increzatoare fiind, am spus cu voce tare ”magazina”. Au inceput sa rada toti si nu intelegeam de ce, pana sa ma intrebe educatoarea de ce vreau sa ajung vanzatoare, termen descoperit de mine doar in acel moment. I-am spus ca asta imi doresc deoarece vanzatoarele primesc bani de la toata lumea. :))

  1. Ce hobby-uri ai in timpul liber?

In timpul liber, incerc pe cat posibil sa ies din casa, sa calatoresc. Consider ca cel mai mult ne schimba experienta turistica, deoarece avem oportunitatea de a cunoaste culturi diferite, locuri exceptionale si oameni speciali. Sunt momente care ne aduc mai multa energie si, in același timp, dorinta de a explora si mai mult.

  1. Iti ghidezi viata dupa un motto? Daca da, care este?

“Life is too short to worry about anything. You had better enjoy it because the next day promises nothing.” – Eric Davis.

  1. Cand te-ai alaturat echipei Valoris?

M-am alaturat echipei Valoris in octombrie 2019, pe pozitia de agent relatii clienti cu limba italiana. In luna august 2020 am promovat pe pozitia de JR Team Leader, iar din decembrie 2021 pana in prezent sunt un mic boboc in departamentul Marketing. 😊

  1. Cum a fost experienta Valoris pentru tine pana acum?

Experienta Valoris a fost pentru mine, si inca este, o surpriza placuta. Am mai lucrat inainte si fiind invatata cu un mediu mai tensionat si plictisitor, ei bine, la Valoris a fost cu totul paralel. Sunt recunoscatoare pentru oportunitatea de a lucra alaturi de colegi exceptionali, care au fost alaturi de mine si m-au ajutat sa cresc tot mai mult. Chiar daca lucrez aici doar de 1 an si 3 luni, am trecut prin multe momente frumoase si simt ca aici imi este locul. Daca stau sa ma gandesc la persoana care eram acum 2 ani si cum sunt in prezent, pot spune ca raman impresionata de evolutia pe care am avut-o in cadrul companiei si de faptul ca am ajuns o persoana atat de motivata si increzatoare in fortele proprii datorita familiei Valoris. 😊

  1. Ce iti place cel mai mult la noi?

Cel mai mult imi place colectivul din Valoris. Este prima companie in care am avut parte de un colectiv care iti sare in ajutor, care e vesel, prietenos si optimist. Nu s-a intamplat macar o data sa nu gasim o solutie impreuna, deoarece suntem o echipa unita si plina de idei tot mai creative.

  1. In final, ce sfat ai pentru colegii tai din Valoris?

Le doresc colegilor sa se concentreze asupra pasiunilor si punctelor tari, deoarece toata viata ne concentram pe imbunatatirea celor slabe, care, uneori, nu ne ajuta cu nimic. Atunci cand esti constient de abilitatile si pasiunile tale, iti va fi mult mai usor sa evoluezi atat pe plan profesional, cat si personal.