Skip to content

Supereroi Valoris – Povestea Georgianei

Vrem sa te purtam pe drumurile povestilor de succes Valoris! Astazi, iti facem cunostinta cu unul dintre supereroii nostri, Georgiana – Digital Marketing Specialist. Te invitam sa descoperi istoria si pasiunile ei si speram sa te inspire.

  1. Ce consideri ca ar trebui sa stie colegii tai despre tine? Spune-ne cateva detalii ca sa ne cunoastem mai bine.

Pot spune despre mine ca sunt o persoana curioasa, dornica sa invat despre tot si despre toate si imi place sa cred ca sunt o persoana amuzanta. Iubesc pisicile, tot ce tine de spiritualitate si imi place cel mai mult sa lucrez in echipa atunci cand desfasor anumite activitati.

  1. Ce facultate ai terminat si care sunt planurile tale pentru viitor?

Am terminat programul de Masterat Marketing Online din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, iar pentru viitor imi propun sa invat cat mai multe din domeniul marketingului astfel incat sa ma dezvolt si mai mult din punct de vedere profesional.

  1. Care a fost visul tau de cand erai mic copil?

Cand eram mica aveam foarte multe dorinte. Visam sa fiu de la reporter, la actrita si chiar doctor legist. Putin ciudat, stiu, dar ca de obicei, eram destul de imprevizibila.

  1. Ce hobby-uri ai in timpul liber?

Cel mai mult ma pasioneaza documentarele, in special cele de True Crime. In general, imi place sa fac cocktail-uri, prajituri si sa ascult ploaia.

  1. Iti ghidezi viata dupa un motto? Daca da, care este?

In prezent nu cred ca mai am un anumit motto dupa care ma ghidez. In orice caz, sunt mereu pe principiul respectarii cuvantului dat. Astfel, daca am spus ceva, voi actiona ca atare si astept acelasi tratament si din partea celor din jur.

  1. Cand te-ai alaturat echipei Valoris?

M-am alaturat echipei Valoris in octombrie 2019, pe pozitia de Marketing Assistant, cu multe sperante si entuziasm, fiind primul meu job in acest domeniu.

  1. Cum a fost experienta Valoris pentru tine pana acum?

Experienta la Valoris mi-a oferit cele mai importante lectii la inceput de cariera. Am invatat sa fiu mai organizata, am invatat cum poti lucra eficient in echipa, mi-am dezvoltat creativitatea si imaginatia. Experienta Valoris este in continuare una foarte placuta si benefica dezvoltarii mele profesionale.

  1. Ce iti place cel mai mult la noi?

Colegii au fost cei care mi-au facut experienta mai frumoasa aici. Imi place in continuare, vibe-ul pe care l-am gasit inca din prima zi.

  1. In final, ce sfat ai pentru colegii tai din Valoris?

Indiferent cat de grea pare sa fie o situatie, totul se intampla cu un scop si doar cele mai dificile momente ne transforma in cele mai bune variante ale noastre. Keep up the good work si fiti recunoscatori voua insiva! 🙂