Skip to content

Supereroi Valoris – Povestea lui Mihai

Vrem sa te purtam pe drumurile povestilor de succes Valoris! Astazi, iti facem cunostinta cu unul dintre supereroii nostri, Mihai – IT HelpDesk. Te invitam sa descoperi istoria si pasiunile lui si speram sa te inspire.

  1. Ce consideri ca ar trebui sa stie colegii tai despre tine? Spune-ne cateva detalii ca sa ne cunoastem mai bine.

Multe lucruri nu ar fi de spus aici, in general sunt o persoana sociabila, energica (dupa 2-3 cafele dimineata) si imi place sa cunosc mereu oameni noi.

  1. Ce facultate ai terminat si care sunt planurile tale pentru viitor?

Am terminat studiile de licenta in cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir, la facultatea de Administrarea Afacerilor Internationale, insa acum planurile mele de viitor sunt sa urmez un master in IT si sa-mi imbogatesc cat mai mult cunostintele in acest domeniu.

  1. Care a fost visul tau de cand erai mic copil?

Visul meu de cand eram mic copil, era sa devin soldat deoarece ma jucam foarte multe jocuri de acest gen, insa, se pare ca viata mi-a oferit alte oportunitati mult mai bune.

  1. Ce hobby-uri ai in timpul liber?

In timpul liber imi place sa desenez, deoarece consider ca desenul este unul dintre hobby-urile care iti pun cel mai mult creativitatea la lucru si il poti folosi si ca pe un „instrument” de relaxare. Pe langa asta, imi place sa ma informez si sa fiu la curent cu ultimele stiri si informatii din domeniul tehnologic.

  1. Iti ghidezi viata dupa un motto? Daca da, care este?

„Toti cei care inceteaza sa mai invete sunt batrani, fie ca au 20 de ani, fie ca au 80 de ani. Toti cei care continua sa invete raman tineri.– Henry Ford

  1. Cand te-ai alaturat echipei Valoris?

M-am alaturat echipei Valoris pe data de 14.10.2019 ocupand postul de Customer Support.

  1. Cum a fost experienta Valoris pentru tine pana acum?

Pentru mine Valoris a fost primul meu job, un job care mi-a oferit o experienta foarte placuta si de la care am invatat multe lucruri. M-am angajat initial part-time, in perioada facultatii iar proiectul pentru care am aplicat m-a ajutat din mai multe puncte de vedere, insa printre cele mai importante lucruri pe care le-am invatat aici sunt comunicarea si responsabilitatea.

  1. Ce iti place cel mai mult la noi?

Imi place foarte mult ca pot lucra intr-un mediu placut, cu profesionisti de la care ai mereu ce invata, un mediu tanar, care pune pret pe comunicare, ajutor si care iti ofera sansa de a evolua.

  1. In final, ce sfat ai pentru colegii tai din Valoris?

Mult succes in tot ceea ce faceti!