Promovati-va serviciile!

Serviciul de Telemarketing poate fi gandit ca o campanie pe perioada determinata, combinata cu promovarea prin canale traditionale sau ca o strategie de sine statatoare si pe termen lung de promovare a serviciilor companiei dumneavoastra. Avantajul oferit de acest serviciu este contactul direct si neintermediat cu potentialii dumneavoastra clienti.

Contributia Valoris

Activitatile de Telemarketing combinate cu canalele traditionale de promovare pot reprezenta cheia succesului in afaceri.

Serviciul Telemarketing are ca obiectiv promovarea directa a produselor si serviciilor dumneavoastra atat catre clientii existenti cat si catre cei potentiali. Va oferim suport in contactarea persoanelor si companiilor vizate direct si totodata prezentam detaliat si profesionist produsele si serviciile promovate. Raspundem intrebarilor legate de campanie si prezentam beneficiile acesteia in functie de nevoile fiecarui client sau potential client contactat. Mai mult, colectam direct feedback-ul acestora in ceea ce priveste atat produsul si serviciul promovat cat si nevoile si asteptarile lor.

Pentru ca sustinem eficienta si rentabilitatea fiecarui proiect, campaniile Valoris pot rula in sistem de lucru partajat sau dedicat, in functie de complexitate si volum, pentru eficientizarea costurilor si cresterea profitabilitatii. Echipele dedicate se adreseaza proiectelor cu capacitate mare de absortie si volum intens de activitate, in timp ce in sistemul de lucru partajat agentii gestioneaza concomitent mai multe proiecte cu volume de activitate reduse si fluctuante.

Serviciul Telemarketing constituie o modalitate eficienta de promovare directa si colectare a feedback-ului astfel incat dumneavoastra sa aveti o imagine realista asupra rezultatelor campaniei de promovare.